Kakšen je občutek po seksu s prostitutko?

Če gre verjeti rezultatom raziskave, ki so jo opravili v šestih državah, so moški, ki plačajo za seks, zelo zmedeni. Po seksu s prostitutko se po navadi ne počutijo najbolje, vendar kljub temu ne želijo prenehati te prakse.

vroč seks

Prostitutke ponujajo marsikaj – bolj kot je bizarna želja, večja je cena za seks. (Foto: Thinkstock)

"Po seksu s prostitutko imam slab občutek," je bil najpogostejši odgovor moških, ki so plačali za seks. Nekateri so kot razlog za seks s prostitutko navedli, da imajo težave pri spoznavanju žensk, polovica moških, ki je sodelovala v raziskavi, pa je v zvezi oziroma so poročeni. S študijo so želeli odkriti resnico o moških, ki za seks plačujejo. Raziskava je zajela 700 moških, starih od 18 do 70 let. Večina jih ima redno zaposlitev, številni imajo visoko izobrazbo.

gola ženska

Najstarejša obrt na svetu je lahko tudi zelo donosen posel. (Foto: Thinkstock)

Večina moških je izjavila, da so se po seksu s prostitutko počutili razočarano, osamljeno, pekla jih je vest, kljub temu pa se v prihodnosti ne nameravajo odpovedati tej obliki seksa. Čeprav so spoznali, da so nekatere prostitutke spolno izkoriščane in se z najstarejšo obrtjo ukvarjajo pod prisilo, to ni vplivalo na njihovo odločitev o tem, ali si bodo še kdaj privoščili takšen seks. Izkazalo se je, da je precej moških, ki so sodelovali v raziskavi, že plačalo za seks z ženskami, za katere so sumili, da so žrtve prisilne prostitucije.

Že nekatere predhodne raziskave so pokazale, da število moških, ki plačujejo seks, narašča. Večina jih trdi, da jih je zato sram in se kesajo. "Občutki niso bili najboljši, nisem bil zadovoljen," je svoje občutke opisal eden od anketirancev. Drugi je priznal, da je razočaran ter da je denar vrgel stran. In dodal: "Še naprej sem se počutil osamljeno, zaradi žene, ki sem jo prevaral, pa me je pekla vest."

pred seksom v troje

Moški najpogosteje plačujejo za seks zato, da potešijo svoje trenutno spolno poželenje. (Foto: Thinkstock)

Izsledki torej kažejo, da so moški po seksu s prostitutko precej zmedeni. Čeprav se po takšnem seksu počutijo razočarano in prazno, pa se k prostitutkam vedno znova vračajo.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 141
 
markkooo 28.04.2013 20:19:20
obcutek ni dober, pocutis se umazan, ne priporocam!
ančka30 29.04.2013 13:15:22
jao
ančka30 29.04.2013 14:05:37
Namest da bi ti njo umazau,je ona tebe,ta pa dobra,hahahhahahaha
markkooo 29.04.2013 17:31:58
sem zafrknil, ker sem sel do nje stusiran
:D
Več komentarjev