Kakšna ženska je za moške sanjska?

V člankih in razpravah pogosto zasledimo, da je moški zadovoljen z žensko, ki je lepa, pametna in zabavna. Najnovejša študija pa kaže, da le ni vse tako preprosto, kakor se zdi na prvi pogled. Na kaj vse so moški v resnici pozorni?

naga ženska

Pomembne so dolge noge in majhna stopala. (Foto: Thinkstock)

nasmeh

Sanjska ženska mora imeti lep nasmeh. (Foto: Thinkstock)

Izsledki nove raziskave, ki jo je objavila revija Journal of Sex Research, kažejo, da so moški zadovoljni s seksom in z zvezo, če je njihova partnerica mlajša dve do štiri leta. Poleg tega morajo biti njihove življenjske sopotnice pametne, krasiti pa jih mora tudi smisel za humor. In kakšna naj bi bila sanjska ženska?

Pri reviji Men's Health so združili izsledke številnih raziskav in objavili seznam lastnosti, ki naj bi jih imela sanjsko dekle. Ženska, ki se smeje moškim šalam, je izjemno priljubljena. Če pa je še dve do štiri leta mlajša od njega, že obstaja možnost, da bo proglašena za sanjsko. Med lastnostmi žensk so moškim všeč še lep nasmeh, velike prsi in dolge noge, prav tako pa tudi, če imajo kariero, izobrazbo ter če so finančno neodvisne.

strast

Moški so vse bolj izbirčni. (Foto: Thinkstock)

Pa še nekaj so odkrili, na kar ne bi nihče pomislil. Velikemu številu moških je namreč zelo všeč, če imajo ženske majhna stopala. Ankete so še pokazale, da morajo imeti ženske iz sanj ozke boke, rjave lasje, nositi pa morajo rdeča oblačila.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 101
Muca maca123 04.01.2013 12:50:16
vsaka ženska je za nekoga sanjska... tako kot tudi vsak moški je za neko žensko sanjski :)
Več komentarjev