Katera glasba je najbolj primerna za seks?

Shakespeare je napisal, da je glasba hrana ljubezni. Seveda pa ni edini, ki je ljubezen in seks povezal z glasbo. Glasba namreč ustvarja romantično in seksi vzdušje, saj verzi pesmi spodbujajo domišljijo, ritem pa vpliva na naše gibe.

Pri večini ljudi, ki glasbo uporabljajo za kuliso pri spolnih odnosih, je najbolj priljubljena filmska glasba. Nekatere novejše raziskave pa so pokazale, da so pri seksu najbolj aktivni in goreči ljubitelji džezovske muzike, kar pripisujejo dejstvu, da ima saksofon izjemno erotičen zvok. Strokovnjaki pravijo, da je džezovska glasba primerna predvsem za tiste, ki radi uživajo v dolgi in počasni predigri.

striptiz

Striptiz ob dobri glasbi privede do strastnih trenutkov. (Foto: Reuters)

Izsledki raziskav kažejo, da naj bi klasična glasba zmanjševala spolno vzburjenost, plesna glasba pa naj bi spodbujala človeka pri gibanju, kar naj bi bilo idealno za seks. Po drugi strani pa je R&B glasba idealna za idilične večere in počasen seks. Moški, ki svojih občutkov ne upajo izraziti z besedami, lahko izkoristijo verze ljubezenskih pesmi in počasne, čutne ritme za zapeljevanje partnerice.

jazz klub

Ljubitelji džeza uživajo v seksu. (Foto: Reuters)

Tisti, ki si med seksom želijo menjavati ritem in tempo, bi po mnenju strokovnjakov morali v spalnici poslušati elektronsko glasbo. Zanimivo je, da je heavy metal na lestvici glasbenih žanrov, najbolj primernih za dodatek pri spolnosti, prepričljivo zasedel zadnje mesto.

Striptiz v spalnici lahko ženska le stežka izvede brez ustrezne glasbene podlage. Ko dame poslušajo glasbo, se počutijo bolj seksi in uživajo v lastnem telesu. Takšno izvajanje je po navadi odlična podlaga za vrhunski seks.
 

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
ietsspesiaals 20.09.2012 10:37:31
techno
Več komentarjev