Koliko spolnih partnerjev ste imeli do zdaj?

Preveliko ali premajhno število spolnih partnerjev iz preteklega obdobja lahko predstavlja resen problem pred začetkom nove zveze. Raziskava je pokazala, da ta številka ne sme biti večja od 10, saj bi nas partner lahko doživel kot promiskuitetno osebo.

Kar 50 odstotkov udeleženk raziskave je odgovorilo, da se jim zdi najbolj primerno, če so njihovi partnerji v preteklosti spali z desetimi ženskami. Enako je odgovorilo tudi 46 odstotkov moških.

partnerja

Odnosi oseb s spolno promiskuiteto z drugimi so nezreli, površinski in osredotočeni zgolj na spolnost.(foto: R.V. )

Okrog 11 odstotkov žensk in 10 odstotkov moških meni, da je idealno število nekje med 10 in 30, samo trije odstotki anketiranih pa bi bili zadovoljni s partnerjem, ki je imel spolne odnose z več kot 30 osebami. Če pa so osebe spale z manj kot z desetimi partnerji, so takšne razglasili za neizkušene.

ljubimca

Če ste v preteklosti spali z desetimi osebami, ste med najbolj zaželenimi. (Foto: Reuters)

Udeleženci so morali odgovoriti tudi na vprašanje, ali sploh želijo vedeti, s koliko osebami je bil njihov partner v preteklosti intimen. 35 odstotkov žensk si želi izvedeti resnico, medtem ko je 65 odstotkov predstavnic nežnejšega spola izjavilo, da si tega števila sploh ne želijo slišati.

Tudi 70 odstotkov moških si ne želi izvedeti, s kolikimi osebami je v preteklosti spala njihova partnerica, 30 odstotkov pa bi jih rado izvedelo, s kom vse so bile prej. Raziskava je pokazala, da imajo moški nižjo stopnjo tolerance, ko gre za promiskuiteto. Večina si namreč za partnerico ne izbere žensk, ki so preveč izkušene v seksu. Ena od udeleženk raziskave je povedala: "Dekletom, ki imajo burno preteklost, svetujem, naj tega nikoli ne razlagajo svojim partnerjem. Verjemite, oni to zelo slabo prenašajo."

ljubimca

Nekateri pari se pred začetkom nove zveze temeljito pogovorijo o tem. (Foto: Reuters)

Pri moških pa je drugače. O številu partneric, s katerimi so spali, v javnosti pogosto govorijo odkrito, številni pa se s tem tudi hvalijo. Mick Jagger je nekoč izjavil, da je spal s približno 4000 ženskami, rekorder pa je znani hollywoodski zapeljivec Warren Beatty, ki trdi, da je spal s kar 12.000 ženskami. Mladi britanski igralec Russel Brand se je nedolgo tega pohvalil, da je na višku svoje promiskuitete vsak dan spolno občeval z najmanj tremi ženskami.
 

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 119
 
Mustang3x1 24.09.2012 14:39:45
Jaz sem skoraj kot Hank Moody...
Več komentarjev