Moški so nori na seks

Potem ko je slovita ameriška nevropsihiatrinja Louann Brizendine analizirala moški um, je prišla do ugotovitve, ki številnih žensk ni posebej presenetila. Pravi, da so moški popolnoma obsedeni s seksom, da skrivajo čustva in da so nezvesti.

partnerja

Ali moški res ves čas mislijo samo na seks? (Foto: Thinkstock)

Dr. Brizendine je za britanski tednik Daily Star izjavila: "Moški zaradi spolnega hormona testosterona dobesedno padejo v trans. Pogosto se zagledajo v ženske atribute, kot so recimo prsi. Najboljši nasvet, ki ga lahko dam ženskam, je, da se s tem preprosto sprijaznijo. Moškim naj pustijo, naj bodo to, kar so."

partnerja v spalnici

Moške v stanje transa pripelje spolni hormon testosteron. (Foto: Thinkstock)

Nevropsihiatrinja in znanstvenica v svoji knjigi navaja, da so moški popolnoma obsedeni s seksom. Potreba po spolnosti je pri njih dvakrat večja kot pri ženskah. Moški si želijo v svojem življenju v povprečju imeti 14 spolnih partneric, medtem ko si ženske v povprečju želijo imeti le enega ali dva partnerja. Dr. Brizendine ugotavlja, da testosteron moške pripelje v stanje transa. Gre za psihofizični pojav, ko gre za spremenjeno stanje zavesti in njegovo obvladovanje.

Ameriška strokovnjakinja pravi, da se predstavniki močnejšega spola takšnemu stanju preprosto ne morejo izogniti. In dodaja: “Moški pogosteje lažejo o stvareh, povezanih s seksom. Za ženske je predigra tisto, kar se dogaja 24 ur pred seksom, medtem ko je za moške predigra le tisto, kar se zgodi nekaj minut pred spolnim odnosom. “
 

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 90
-AS-BananA 07.07.2013 11:59:57
potrjujem! ko zagledam lepo žensko kaj nej si mislm? joj zelo rad bi razgovarjal z njo ob kavici JA VALDA BOŠ MISLU NA SEKS PA DA ME ŠE DEKOLTE FAJN PA ZADNICO UGOTOVITEV RES NAJVEČJA
Več komentarjev