Na vrsto je prišel spomladanski seks v naravi

Saj ni pomembno, kje se zgodi: na pokrovu avtomobila, ob drevesu ali na klopi v parku. Pomembno je le, da sta partnerja dobre volje in vzburjena, na sebi pa morata imeti oblačila, ki jih lahko v trenutku slečeta.

seks v naravi

Seks v naravi je poln užitkov in strasti. (Foto: Reuters)

Sprehod po naravi pri ljudeh prebudi živalsko strast, jih napolni s svežim zrakom in jim dvigne adrenalin, saj vedno obstaja možnost, da bo kdo prišel mimo. Seveda pa obstajajo načini, da v seksu v naravi lahko uživamo na diskreten način. Začetek pomladi in prvi topli dnevi so idealni za preizkušnjo novih ljubezenskih igric.

božanje

Spomladanska romantika v naravi je najboljše zdravilo. (Foto: Reuters)

Za avanturo se je treba primerno obleči. Obleke morajo biti udobne, spodnje perilo naj ostane doma, hlače naj bodo z zadrgo. Pomembno je, da lahko oblačila čim prej slečemo. S sabo je treba vzeti pomožna sredstva, kot so posteljna odeja, higienski robčki in kakšen sok za osvežitev. Partnerja se morata že vnaprej dogovoriti, kaj bosta storila, če bo slučajno kdo prišel mimo.

Čeprav zadnji sedež avtomobila omogoča več intimnosti, pa je seks na pokrovu avtomobila zagotovo bolj vznemirljiv. Seks v avtomobilu je izjemno erotičen, saj prebuja spomine na prve spolne izkušnje, pogosto pa pri ljudeh znova pride na površje energija, ki so jo imeli v sebi v dobi adolescence.

V naravi najdemo veliko dreves, ki pri seksu pridejo še kako prav. Partnerica se s hrbtom nasloni na drevo ter se z nogami ovije okrog partnerja. Če nista kos temu položaju, lahko ena noga ostane na tleh, užitek pa bo vseeno izjemen. Pri takšnem spolnem odnosu, ki ne sme biti predolg, je penetracija globoka, užitki pa vrhunski.

strasten seks

Takšen položaj lahko uporabimo tudi v naravi. (Foto: Thinkstock)

Med sprehodom po parku z odejo v nahrbtniku poiščite malce bolj odmaknjeno mesto, kjer se nahajajo mize in klopi za piknike ali za počitek. Sprostite se, saj je seks na leseni klopi v naravi že pravo razkošje, ki se mu ne smete upreti. Mnogi so prepričani, da je izlet v naravo idealen za ''poreden'' oralni seks.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 238
 
ančka30 09.05.2013 14:21:42
Kislo zelje tu je tema za tebe,hahahahhahaha
Več komentarjev