Najboljšega seksa niso imele z možem

Več kot 25 odstotkov žensk je priznalo, da je bil njihov nekdanji partner v postelji boljši od moža. Gre za izsledka študije, ki jo je ena od ameriških medijskih hiš opravila med nekaj tisoč predstavnicami nežnejšega spola.

Manj kot polovica udeleženk raziskave je seks s soprogom opisala kot najboljšega v življenju, kar 66 odstotkov žensk pa bi raje bralo knjigo, gledalo film ali spalo, kot pa seksalo s svojim partnerjem. Priznale so, da je seks v zakonu precej monoton, vendar pa jih to prav nič ne moti.

seks

Seks z nekdanjim partnerjem je bil strastnejši. (Foto: Thinkstock)

Liz Zack, urednica portala, ki je opravil študijo, pravi: "Najverjetneje ženskam seks ni najpomembnejši na svetu, zanimajo jih tudi mnoge druge stvari. Njihovo vsakdanje življenje je pravzaprav že tako zelo stresno, da jim sprostitve in počitki pomenijo več od vročih igric pod odejo."

seks

Ženske si izberejo partnerja, s katerim se počutijo varno. (Foto: Thinkstock)

"Ženske so svoj najboljši seks doživele z nekdanjim partnerjem, ki pa je bil pogosto impulziven in nestabilen. Ko pa pride na vrsto poroka, rajši izberejo moškega, ki jim nudi zavetje in s katerim se počutijo varno," pravi psihoterapevtka Sari Cooper.

Dodaja: "Poskusimo vse skupaj nekoliko posplošiti. Moški se zabavajo z ženskami, v katere niso zaljubljeni, poročijo pa se s tisto, v katero se zaljubijo. Ženske pa se po drugi strani zabavajo z moškimi, v katere so zaljubljene, na koncu pa se poročijo s tistim, ki ga ne ljubijo."
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 81
LuckyBastardo 12.12.2012 21:28:09
dobra in resnična, veliko jih poznam ki so v velikih hišah in lepih avtomobilih kot ptičke v zlatih kletkah. vse imajo razan garača na sebi
Več komentarjev