Nam bodo v prihodnosti seks izboljšali roboti?

Bodo roboti v prihodnjih desetletjih izboljšali kakovost našega življenja? O tem marsikdo ne dvomi več. Toda malokdo verjame, da bodo roboti poskrbeli tudi za to, da bodo naši orgazmi v prihodnosti precej bolj intenzivni.

robot

Bodo zapeljivi roboti poskrbeli za vrhunske orgazme? (Foto: Facebook)

Članek, ki je bil objavljen na spletni strani Transhumanity, govori o ljubezenskih robotih, ki bodo uporabnikom v prihodnosti lahko ponujali neverjetno intenzivne orgazme. Ti bodo v vsakem pogledu superiornejši od česar koli, kar lahko naredi človek. Napovedujejo, da bodo takšni orgazmi močno povečali kakovost življenja, zaradi njih pa bomo tudi živeli precej dlje, kot živimo zdaj.

predigra

Bo klasičen seks čez nekaj desetletij že utonil v pozabo? (Foto: Thinkstock)

Povezava med orgazmom in zdravjem še ni dokazana. Nekateri strokovnjaki trdijo, da orgazmi blagodejno vplivajo na zdravje, drugi pa menijo, da ta trditev zveni odlično, a zanjo ni znanstvenih dokazov. V knjigi The Longevity Project je mogoče najti izsledke 80-letne raziskave, ki je pokazala, da ženske, ki pogosteje doživljajo orgazme, živijo dlje od tistih, ki niso te sreče. Futuristi trdijo, da so ključ do naše dolgoživosti roboti za seks.

Znanstveniki so zapisali: "Seks roboti bodo vedno vzburjeni in vznemirjeni, pripravljeni se bodo žrtvovati za partnerja. Poleg tega bo v njih nakopičeno znanje o seksu, ki ga je človeški rod ohranjal na tisoče let, opremljeni pa bodo z neverjetnimi napravami. Ponujali bodo izjemno prefinjene stimulacije ženskih spolovil, vrhunski oralni seks, nežno poljubljanje, ki lahko partnerja privede do delirija, masažo G-točke in čudovito masažo prostate. Robotom bodo prav tako vgradili več kot 2000 inačic koitalnih ritmov."

robot

Seks z robotom bo prinesel nepopisne užitke. (Foto: Facebook)

Seveda se mnogi sprašujejo, kdaj bodo ti roboti na tržišču. Strokovnjaki z avstralske univerze Victoria trdijo, da bodo prve "robotske prostitutke" na voljo nekje okrog leta 2050.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 81
 
ančka30 09.05.2013 14:22:34
Kaj zdej babe ROBOT ali DEDEC?
Več komentarjev