Obleka za seks

Računalniška tehnologija je pripeljala do neverjetnih inovacij … Sedaj se bomo lahko ljubili z osebo, ki je od nas oddaljena tudi 10.000 kilometrov ...

Seks prek interneta

Nekateri so si za virtualni seks omislili tako ...

Internet je ljudem, ki imajo težave s spoznavanjem partnerjev za vroče trenutke, omogočil tako imenovani virtualni seks. Do sedaj je tovrstna dejavnost izgledala tako, da se je ženska ali moški pred monitorjem samozadovoljeval in medtem prek spleta komuniciral(a) z 'ljubimcem' ali 'ljubico' na drugi strani sveta … ali v sosednji hiši.

Zelo priljubljene so vroče igrice, v katerih si lahko uporabnik izbere svoj avatar (alter ego, ki si ga uporabnik izbere, da ga predstavlja) in se s tem avatarjem zapleta v različna razmerja. Uporabnika vzburi to, da lahko z avatarjem počne vse možne vragolije. Dejstvo pa je, da je vse prepuščeno domišljiji in da do pravega orgazma lahko pride s samozadovoljevanjem.

Avatarji

Uporabniki si lahko izbirajo razne avatarje ... Med njimi so celo pošasti!

Umetna vagina

Umetna vagina, ki se jo priključi na računalnik.


No, v zadnjih letih se je tudi to spremenilo in na trg so prišli razni pripomočki, ki se jih lahko prek usb priključka poveže na računalnik. Na drugi strani mreže je nekdo, ki s svojo miško ali tipkami upravlja z umetno vagino ali umetnim penisom.

Kibernetika pa je šla še dlje. Kmalu se bo na tržišču pojavila interaktivna obleka, ki ima v sebi kup čipov, senzorjev in drugih tehnoloških vragolij. Zadeva pa deluje nekako tako: uporabnik si jo obleče … sede pred monitor, se poveže s svojim virtualnim ljubimcem in se mu prepusti. Partner, ki je na drugi strani mreže, pa prek tipkovnice upravlja z našo seks obleko … Pritiska na prave točke, boža, ščipa, potiska pripomočke, ki so skriti v obleki in podobne zadeve. Ljubljenje prek spleta pa je lahko še boljše, če imata oba uporabnika na sebi to kibernetsko opravo … Lahko se božata, poljubljata, žgečkata, skratka … Počneta marsikaj in dotiki se prek mreže spremenijo v prave.

Seveda je najbrž precej smešno opazovati osebo, ki se predaja takim seksualnim izkušnjam. Nič ne bo zamenjalo pravega seksa, vendar, ker se skoraj vse v bistvu dogaja v naših možganih, je lahko kibernetični seks alternativa za nekoliko bolj 'sušne' dni …

Virtualna prevara

Navadno si uporabniki izberejo avatarje, ki so veliko bolj privlačni in seksi, kot so v resnici uporabniki sami. Pred kratkim je virtualno prevarana žena zapustila moža. Vse skupaj se je dogajalo kar na spletu. Kar oglejte si, kakšna avatarja sta si zakonca izbrala.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 35
 
DEVIL24 12.12.2008 18:47:52
MA FAK KAM GRE TA SVET!!!! NEMORM VERJET NOOOO!!!!
JEST NEB NIKOLLLL AMPAK RES NIKOL KUPLA TEGA SRANJA RAJ SM KAK MESEC BREZ FAKKK NO SM PROU RAZOČARANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Več komentarjev