Obstaja le 67-odstotna sanjska ženska

Zadnja velika raziskava, ki so jo opravili v številnih državah, je razkrila šokantno resnico. Na svetu namreč ni moškega, ki bi bil prepričan, da je njegova boljša polovica popolna. Razlog pa je popolnoma preprost.

Kot kaže študija, so moškim všeč ženske z napakami. Med več tisoč anketiranimi moškimi jih je kar 80 odstotkov izjavilo, da so jim njihove partnerice všeč, kljub temu da niso popolne. In prav toliko moških je prepričanih, da sanjska ženska pravzaprav sploh ne obstaja. Večina jih je svojo partnerico ocenilo kot ''67-odstotno sanjsko žensko“.

strasten seks

Moškim so partnerice všeč, kljub temu da niso popolne. (Foto: Thinkstock)

ljubimca v postelji

Le petina moških bi rada živela s sanjsko žensko. (Foto: Thinkstock)

Kot najbolj pogoste pomanjkljivosti pri svojih življenjskih sopotnicah omenjajo to, da so premalo temperamente, ne marajo športa in so obsedene s čistočo. Moške prav tako moti, ker njihove partnerice pogosto pretiravajo in iz muhe naredijo slona. Na seznamu "napak" so tudi gledanje TV-novel, kritiziranje vožnje, predolgo urejanje v kopalnici ter potreba, da morajo imeti vedno zadnjo besedo. Nekateri moški so celo potarnali, da bi se morale njihove partnerice pogosteje briti pod pazduho.

Kar 60 odstotkov moških meni, da jih partnerica želi prepričati, naj spremenijo slog oblačenja in prehranske navade, četrtina anketirancev pa pravi, da jih želijo dekleta oziroma soproge prepričati, s kom naj se družijo in s kom ne. Kaj pa, če bi moškim ponudili možnost, da spremenijo navade svoje partnerice? V prvi vrsti si želijo, da bi bila bolj sproščena, da bi uživala v nogometu ter da bi bila bolj naklonjena avanturam.

ljubimca na obali

Partnerice bi morale bolj uživati v nogometu. (Foto: Thinkstock)

Okrog 40 odstotkov moških trdi, da partnericam stojijo ob strani pri njihovih odločitvah, 70 odstotkov moških pa pravi, da so pogosto zmedeni, ker partnerica naglo menja razpoloženje. Četrtina anketirancev je priznala, da so njihove žene po značaju boljše od njih, vsak drugi anketiranec pa pravi, da so njihove partnerice tudi privlačnejše od njih. Le petina udeležencev je izjavila, da si želi živeti s sanjsko žensko, 47 odstotkov pa je prepričanih, da je prav sedanja partnerica oseba, s katero si želijo živeti za vedno.
 

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 57
slovenc79 05.04.2013 21:08:36
nogometu? men dol visi za nogomet. zame je sanjska ženska preprosta punca z velik ljubezni in zvestobe.
Več komentarjev