S čim vse so moški že seksali

Policisti na Švedskem raziskujejo primer moškega, ki je bil zasačen med spolnim odnosom s svojim kolesom, kar so posnele nadzorne kamere. Čeprav gre za precej bizaren dogodek, kljub vsemu ni najbolj čuden, ko govorimo o moških, ki so seksali z nenavadnimi stvarmi.

mlad moški

Kakšen seks si bo privoščil? (Foto: Reuters)

Pločnik
Na Škotskem so ujeli najstnika, ker je na vsak način hotel imeti spolni odnos s pločnikom. Ta nenavaden dogodek se je zgodil, potem ko je fant, ki je jemal močna zdravila, spil pol litra vodke.

Vrtna miza
Policisti so leta 2008 na zaslišanje poklicali moškega, ki naj bi imel spolni odnos z mizo s svojega vrta. Njegovi prijatelji so povedali, da so ga videli, kako dviguje kovinsko mizo in z njo spolno občuje sredi belega dne.

ženska v banji

Nekaterim moškim ni kaj dosti mar za ženske čare. (Foto: Thinkstock)

Zastava
Leta 2008 so v Wiltshireu v Veliki Britaniji zasačili človeka, ki se je na vse pretege trudil imeti spolne odnose z zastavo. Na prizorišče je prihitela policija in moškega odpeljala za rešetke.

Sesalec
Pred leti so v Londonu priprli poljskega delavca, ker je imel v času za malico spolne odnose s sesalcem. Moški je v svoj zagovor povedal, da je le sušil svoje spodnje perilo, ter dodal, da je to pogosta praksa v njegovi državi.

Ograja
Če nekdo leži pijan na tleh, še ne pomeni, da lahko počne, kar mu pride na misel. V Londonu so ujeli močno vinjenega moškega, ki je poskušal imeti spolni odnos z vrtno ograjo.

Napihljiva blazina
Blazine so precej nekoristne, ko z njo nismo v vodi, kar pa ne drži za Edvina Charlesa iz ZDA. Policisti so ga z blazino v roki ujeli v eni od mestnih ulic, ko je poskušal s predmetom za plažo imeti spolni odnos.

Kozarec z gorčico
Britanska policija je uprizorila pravi pregon z avtomobili, ko so opazili moškega, ki poskuša ob avtocesti spolno občevati s kozarcem, polnim gorčice.

moški s sesalcem

Bo izbral sesalec ali partnerko? (Foto: Thinkstock)

Kovinska cev
40-letnika so ujeli me spolnim odnosom s kovinsko cevjo. Moški je bil primoran poklicati policijo, ker je njegov spolni organ obtičal v cevi. Gasilci so se trudili kar pol ure, na koncu pa so težavo rešili s škarjami za rezanje kovine.

Prometni znaki
Leta 2007 so ujeli moškega, ki se je v ženskih oblačilih sprehajal po parku. S seboj je nosil kamero, na kateri so bili posnetki, ki ga prikazujejo med spolnim občevanjem s številnimi prometnimi znaki.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 103
 
G8J 11.07.2013 09:50:10
Če ne bi bilo sponzoruš bi bilo precej lepše in seveda dostopnejše Ker pa je tega čedalje več, se ne čudite, če posegamo po cenejših in neživih predmetih
Več komentarjev