Vsak deseti zaposleni je že seksal na delovnem mestu

Med sodelavci se velikokrat spletejo ljubezenske vezi. Več kot deset odstotkov zaposlenih je priznalo, da so že imeli spolni odnos na delovnem mestu. Gre za izsledke študije vodilnega britanskega podjetja, ki se ukvarja s projektiranjem in prenovo pisarn.

seks

Zaposleni se na delovnem mestu radi prepuščajo strastem. (Foto: Thinkstock)

Ena od zadnjih raziskav je pokazala, da si je vsak deseti zaposleni že privoščil seks na delovnem mestu, okrog 7 odstotkov zaposlenih pa se vsakodnevno spogleduje s kolegi in kolegicami v službi. Izsledki kažejo, da si kar 44 odstotkov moških in 27 odstotkov žensk želi seksati na delovnem mestu.

seks

Lahko je čustven, nežen ali grob. (Foto: Thinkstock)

Med tistimi, ki so priznali, da so že imeli spolne odnose na delovnem mestu, jih je 37 odstotkov izjavilo, da to najraje počnejo na pisarniški mizi, 14 odstotkov pa se jih umakne v sobo za sestanke. 12 odstotkov se jih odpravi na parkirni prostor, 8 odstotkov v toaletne prostore, petim odstotkom pa največji užitek predstavlja seks na šefovi delovni mizi.

Večina tistih, ki so si privoščili seks v službi, so se za spolne odnose s sodelavci odločili po končanem delovnem času.

Claire Walker iz podjetja Maris Interiors pravi: "Tistim, ki seksajo na delovnem mestu, svetujemo, naj pazijo, da jih odgovorni ne ujamejo. Zavedajo naj se, da kršijo pravila podjetja, posredno pa mu lahko tudi škodijo in ga spravijo ob dober glas."

 

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 47
MiškaMiškaGašparGašparMišič 27.12.2012 17:50:35
Že pred mnogimi leti je naš direktor reku-to je rekreacija ob delu......
Več komentarjev