Zakaj so ženske v zrelih letih bolj zapeljive?

Čeprav je ves svet obseden z večno mladostjo, ima tudi starost svoje prednosti. Treba jih je izkoristiti in uživati. Številne moške že od nekdaj privlačijo starejše ženske, saj so prepričani, da so bolj izkušene in sproščene pri seksu.

starejša ženska

Spremembe telesa, ki pridejo z leti, vplivajo tudi na spolnost žensk. (Foto: Thinkstock)

striptizeta

Ženske v zrelih letih bolj uživajo pri seksu. (Foto: Reuters)

Mlajši moški imajo raje starejše ženske
Mladi moški so prepričani, da so starejše ženske bolj izkušene pri seksu. In zakaj ne bi te ženske po vzoru Samanthe Jones in serije Seks v mestu izkoristile svoje prednosti in zasenčile mlajšo konkurenco? Starejše dame, ki pazijo na svoj videz in niso obremenjene z leti, izžarevajo posebno energijo. Seveda morajo skrbeti za svoje telo, saj niso več najstnice. Na mlajše ženske ne smejo gledati kot na tekmice, ne smejo biti ljubosumne, ker te nosijo mini krila in globoke dekolteje. Za predstavnice nežnejšega spola srednjih let je pomembno, da se oblečejo primerno svojim letom, kar pa ne pomeni, da ne smejo biti izzivalne in seksi.

Težave z menopavzo

Težave in spremembe, ki jih prinaša menopavza, so glavni razlogi, da se starejše ženske počutijo neprivlačno. Predstavljajo si, da so časi, ko so delovale izzivalno, že za njimi. Toda tudi gube na obrazu so lahko seksi, saj se za njimi skrivajo izkušnje in šarm, ki jih mlada dekleta nimajo. Z gubami se je treba preprosto sprijazniti, saj se jim nihče ne more izogniti. Ženske se jih ne bi smele sramovati in bi se kljub temu morale počutiti privlačno. Če je ženska v zrelih letih samozavestna in spolno izkušena, bo z lahkoto osvojila tudi precej mlajšega moškega. So v veliki prednosti pred mladimi dekleti, saj te pogosto razen lepega telesa moškim nimajo kaj ponuditi.

mednožje

Starejše ženske morajo vsakodnevno skrbeti za svoje telo. (Foto: Thinkstock)

Za telo je potrebno vsakodnevno skrbeti
Starejše ženske bi se morale vsakodnevno ukvarjati s telesno vadbo. Z leti postane metabolizem vse počasnejši in začnejo se kopičiti kilogrami. Treba se je odpraviti na sprehode v naravo, dobrodošla sta tudi tek in hitra hoja. Seveda pa starejšim ženskam za razgibavanje priporočajo tudi fitnes, jogo in aerobiko. Strokovnjaki zrelim ženskam svetujejo: "Ko ste samozavestne, vitke postave in se dobro počutite, oblecite kakšno bolj drzno obleko in se odpravite na osvajalski pohod. Skrbite za svoje lase, redno obiskujete frizerja. Spremljajte trende in si nikar ne dovolite, da bi 20 let nosili enako pričesko. Seveda se ni treba zgledovati po mladih pevkah in igralkah, za vzor naj vam bodo raje kakšne starejše zapeljive igralke, ki so ponavadi v zrelih letih izjemno privlačne in elegantne."
 

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 102
 
TheMarine 15.08.2013 15:39:31
Ženske v zrelih letih so preprosto povedano perfekcija. So inteligentne, prijazne, nežne, znajo prisluhniti, so privlačne; skratka imajo vse atribute, ki privlačijo mlajše moške. Zdej pa da razjasnimo enkrat za vselej s tistimi, ki zavidajo zrelim ženskam, ki so z mlajšimi moškimi. Ženske v zrelih letih nas (mlajše moške) ne privlačijo zaradi denarja, praktično je (vsaj za mene) denar zadnja stvar na kar gledam pri ženski oz. boljše povedano, sploh me ne briga denar. Ženske v zrelih letih me privlačijo zaradi že prej naštetih atributov. Tako da vsi tisti, ki majo tolk za povedat čez razmerja zrele ženske z mlajšim moškim, bodite raje lepo tiho pa najprej počistite pred svojim pragom in v svojem razmerju. Če sm malo žleht lahko trdim, da so ravno mlajše punce s starejšimi moškimi zaradi denarja. Tako, da ... Upam, da sem razčistil stvari enkrat za vselej. In za konec še sporočilo vsem ženskam v zrelih letih, prosim vas ne sramujte se, če vas privlači mlajši moški. Bistveno je kaj čutite vi in če tudi on čuti privlačnost (lahko vam zagotovim, da ga privlačite v skoraj 100%) potem nimajo ljudje nobene pravice obsojati in ocenjevati vašega razmerja. Itak pa velja, da tisti ki imajo največ za kritizirat taka razmerja sami nimajo ljubečega razmerja s svojim partnerjem.
Več komentarjev