Ženske imajo raje moške v kuhinji kot v postelji

Obširna študija, ki so jo opravili v več državah, kaže na novo, zanimivo dinamiko, ki se odvija znotraj štirih sten povprečnega zakonskega para. Polovica udeleženk si namreč želi aktivne moške v kuhinji, ne pa v spalnici.

par v kuhinji

Moški se radi izognejo kuhanju. (Foto: Thinkstock)

Anketa, ki jo je opravila ena od agencij za raziskavo tržišča, je prav tako pokazala, da morajo moški, ki si želijo biti resnično romantični, prenehati svojim boljšim polovicam poklanjati rože. Ženske si namesto tega želijo, da jim moški pripravijo okusen obrok.

poljub

Najprej v kuhinji, potem v spalnici. (Foto: Thinkstock)

Kar 90 odstotkov vseh udeleženk si namesto šopka želi, da jim partner skuha večerjo, okrog 77 odstotkov žensk pa je navdušenih nad moškimi, ki znajo dobro vihteti kuhalnico.

Ženske so izrazile željo, da bi se njihovi partnerji pogosteje lotili klasičnih hišnih opravil, ne le najrazličnejših "moških" del. Na vprašanje, na kakšen način bi jim moški lahko priskočili na pomoč, so skoraj vse navedle sesanje prahu, kuhanje ter čiščenje kopalnice in tal.

Ta raziskava je bila opravljena v državah, kjer veljajo nekoliko drugačne družbene vrednote, kot pri nas. Kljub temu ni težko skleniti, da si tudi v naših krajih predstavnice nežnejšega spola želijo bolj dejavne partnerje, ki bi se z dobro voljo lotili gospodinjskih opravil po hiši in v kuhinji.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 86
 
mevedoju 11.03.2013 22:52:02
danasnje zenske (nasploh )pojma o kuhinji..ce hoces dobr jest si mors dobr skuhat
Več komentarjev