Ženske odkrito govorijo o analnem seksu

Pogosto lahko slišimo, da se analni seks ženskam gnusi. Pa je res tako? Odgovor na to vprašanje si bomo lahko sami ustvarili, potem ko bomo prebrali izjave petih mlajših žensk. Čeprav so bile malce zadržane, so njihovi odgovori zelo zanimivi.

Analni seks je za marsikoga še vedno tabu tema in številni ljudje se raje izognejo pogovorom o takšnih spolnih odnosih. Celo mnogi pari, ki že vrsto let živijo skupaj, ostajajo precej zadržani, ko teče beseda o analnem seksu. Te teme se še najbolj izogibajo ženske. Kljub temu so nekatere odkrito spregovorile, kaj si mislijo o analnih spolnih odnosih.

seks

Partnerja se morata pred analnim seksom pogovoriti. (Foto: Thinkstock)

Za 26-letno medicinsko sestro analni seks absolutno ni sprejemljiv. Pravi: "Nikoli ga še nisem prakticirala in ga tudi ne bom. Prejšnji partner me je nagovarjal, da bi poskusila, vendar mi je bilo grozno. Ne vem, kakšne užitke ljudje vidijo v takšnem spolnem odnosu. Uživam v spolnosti, vendar me analni seks absolutno ne privlači. Prepričana sem, da je bolj privlačen moškim kot ženskam. Večkrat sem se že vprašala, kaj pravzaprav vidijo v tem."

Za razliko od nje pa 26-letna vaditeljica telesne vadbe v analnem seksu ne vidi nič spornega. In dodaja: "Zame je analni seks sestavni del spolnega življenja. S soprogom ga redno prakticirava. Če se takšnega spolnega odnosa lotiš na pravilen način, lahko zelo uživaš. Prepričana sem, da je v prvi vrsti pomembno zaupanje med partnerjema. Ljubim svojega moža in prav on mi je pokazal, da je analni seks čudovit. Nikoli nisem čutila bolečin, saj sva se seksa lotila na pravilen način z lubrikantom."

ženska zadnjica

Ženska mora biti sproščena. (Foto: Thinkstock)

Analni seks za 34-letno inšpektorico ne predstavlja tabu teme. Povedala je: "O tem se lahko odkrito pogovarjam s fantom kot tudi s prijateljicami. Doslej še nimam izkušenj na tem področju, saj me zadeva ni privlačila. Toda – nikoli ne reci nikoli. Fant si želi z mano poskusiti analni seks, toda doslej na kaj takega še nisem pristala. Na podoben način razmišljajo tudi moje prijateljice. Tiste, ki imajo s takšnimi spolnimi odnosi že prakso, pravijo, da je super. Ne vem, mogoče si še premislim."

Zelo odklonilen odnos do analnega seksa pa ima 31-letna oblikovalka. Pojasnila je: "Ne vem, zakaj je analni seks ljudem tako privlačen. Obstaja milijon drugih načinov, da s partnerjem uživaš v spolnem življenju. Vedno me preganja občutek, da je lahko prodiranje penisa v anus zelo boleče. Spomnim se enega od pregledov pri zdravniku, ki je bil boleč in takoj mi postane slabo. Poleg tega gre tu tudi za vprašanje higiene. Nisem frigidna ženska in v seksu zelo uživam, le analni spolni odnos mi ni niti malo privlačen."

ženska zadnjica

Nekatere ženske imajo do analnih spolnih odnosov povsem odklonilen odnos. (Foto: Thinkstock)

29-letna zavarovalniška agentka pa z analnim seksom nima nobenih težav. Izjavila je: "Obožujem analni seks. V zadnjem času ga ne prakticiram, saj nisem v zvezi, vendar pa sem s prejšnjim partnerjem zelo uživala. Mogoče nisem najbolj primerna za anketo, saj sem v seksu ekshibicionistka. Rada preizkusim nove stvari in analni seks zame ne spada med tabu teme. Ženska mora biti sproščena, moški mora biti vešč in potem pride do vrhunskih užitkov."
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 95
 
robbenrega 18.12.2012 03:06:11
u prdo na hard, vrjem :D
Več komentarjev