Ženske prsi so pravi magnet

Moški obožujejo ženske prsi. Kljub temu da gre za splošno znano dejstvo, pa ženske še vedno popolnoma ne razumejo te moške obsedenosti. Prsi so lepo zaobljene ter predstavljajo simbol ženstvenosti, moškim pa so privlačne tudi zaradi številnih drugih razlogov.

pred seksom

Moški so nori na ženske prsi. (Foto: Thinkstock)

V svetu, polnem ostrih robov, tako v dejanskem kot tudi v prenesenem pomenu, ženske prsi predstavljajo obliž na rano. Lepo zaobljene, polne in tople pomirjajo moške. Seveda jih v podzavesti spominjajo na zgodnje otroštvo, ko so jim nudile hrano ter občutek varnosti, stabilnosti in zaščite.

ženske prsi

Lepe prsi vabijo poglede moških. (Foto: Thinkstock)

Prsi predstavljajo enega od glavnih obeležij ženstvenosti. Če so polne in jedrnate, pri moških spodbudijo občutek za plodnost, obilje in zdravje ter nadaljevanje človeške vrste. Ženske s svojim oprsjem ustvarijo in na noge postavijo novo življenje, pri tem pa so skrbne in nežne.

Moški vedo, da so ženske prsi izjemno občutljive, zato predstavljajo pomembno erogeno cono. Vsi pravi moški želijo svoji spolni partnerici ponuditi užitek. Zavedajo se, da imajo ženske prsi pri tem zelo pomembno vlogo, zato jih želijo raziskati in proučiti na različne načine in v vseh pogledih.

Moški so vizualne osebe, vzburja jih tisto, kar vidijo (včasih pa tudi tisto, česar ne vidijo). Prav zato se pogosto zagledajo v ženske prsi, tudi takrat, ko to res ni najbolj vljudno. Pri tem se ne znajo brzdati, saj se zavedajo, da gre za enega od najpomembnejših delov telesa, ko govorimo o spolnosti.

ženske prsi

Vsaka ženska neguje svoje prsi, saj dojke predstavljajo glavni element ženskosti. (Foto: Reuters)

Mogoče bi lahko rekli, da gre pravzaprav za vpliv medijev, saj nas vsak dan bombardirajo z množico fotografij ženskih oprsij. Moški postajajo programirani – ženske prsi so predmet poželenja. Za razliko od ženskih rok, ki so vedno na ogled, ko je zunaj toplo, so ženske prsi vedno skrite. V marsičem so mistične in pri moških povzročajo radovednost in poželenje.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
rambek 04.06.2013 20:25:57
joške še prej pritegneo pogled kor ritka čeprav se mi pri punco oboje dopade nesmmeo pa pozabiti očke ,ki tudi moškega takoj zapeljeju drugače pa najprej notranjost potem zunanjost !!!
Več komentarjev