Odstranjujejo plakate z Brittany Murphy

Agencija, ki izposoja DVD-je, se je odločila, da bo odstranila vse promocijske plakate za film Deadline, v katerem nastopa pokojna Brittany Murphy. Bili naj bi preveč strašljivi.

Brittany Murphy

Plakate bodo odstranili.

Agencija Redbox ima svoja prodajna mesta po vseh ZDA in njihov predstavnik je povedal, da bodo danes začeli z odstranjevanjem vseh plakatov za film Deadline, na katerih je Brittany Murphy. Za to pa bodo menda potrebovali kar 7 do 10 dni, saj morajo odstraniti plakate na skupno kar 19 tisoč kioskih po ZDA.

Podjetje, ki je zadolženo za distribucijo filma Deadline, bo spremenilo tudi naslovnico DVD-jev. Gre namreč za enega zadnjih njenih filmov, po katerem se je bodo številni spominjali, in ne želijo, da bi bila na naslovni fotografiji videti tako grozljiva – mrtva.

Murphy je nedavno nastopila še v filmu Abandoned – Zapuščena, ki naj bi na kinematografska platna prišel leta 2010. Režiser Michael Feifer je povedal, da je bilo z Brittany odlično delati. "Brittany je bila profesionalka. Ko se je morala vključiti za delo, je le obrnila gumbek in že je bila pripravljena. Ni imela posebnih metod in priprav. V nekem trenutku je recimo mogla jokati. Vsi smo se smejali, ko je nenadoma vprašala, iz katerega očesa želimo, da ji tečejo solze. In vse, kar smo mogli narediti, je, da smo pokazali na eno izmed očes. Tako je bila dobra v svojem poslu."

brittany murphy

Brittany je navduševala režiserje. (Foto: Reuters)

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
Denis Kljun 26.12.2009 16:03:03
skoda jo je blo ,.,..
Več komentarjev