Oglasno sporočilo

Bančni rop, kot ga še ni bilo

Nova zabavna akcijska komedija Izhod je nastala v Sloveniji, v njej pa je polno znanih igralskih in medijskih obrazov.

S 13. junijem na velika platna kinematografov po Sloveniji prihaja film Izhod  v režiji Dejana Baboska in v neodvisni produkciji InfluenZ Pictures. Odlična akcijska komedija je precej drugačna od klasičnih slovenskih filmov, a se na zanimiv način dotika tudi aktualne družbene tematike, kar razkrije že napovednik zanj.


Bančni rop, kot ga še ni bilo - 0

Glavni junaki filma Izhod si najbolj od vsega želijo ležernega življenja v tropih, stvari pa se obrnejo popolnoma drugače.

V ospredju filmske zgodbe so štirje junaki, ki se naveličani rutine in nenehnih bojev z mlini na veter odločijo za rop banke, ki ne gre tako gladko, kot so si predstavljali. Vse se še bolj zaplete, ko v zgodbo vstopijo specialci, zanimiv detektivski par in aktualni politiki. Vendar marsikatera stvar ni takšna, kot se sprva zdi …


Bančni rop, kot ga še ni bilo - 1

Film je bil posnet tudi v Monaku, v njem pa se je odlično znašel tudi srbski legendarni igralec Dragan Bjelogrlić.

Film je bil posnet v Monaku in Sloveniji, ima pa zelo pestro in mednarodno igralsko zasedbo. Ob srbski igralski legendi Draganu Bjelogrliću, znanih obrazih Jerneju Kuntnerju in Ludviku Bagariju ter Yuriju Bradacu, ki ustvarja v Hollywoodu, v glavni vlogi filma blesti Aljoša Kovačič (najbolj znan po naslovni vlogi v Rezervnih delih), družbo pa mu delajo novi obrazi na igralski sceni: manekenka Katarina Jurkovič, plesalka Gea Erjavec in znani, zdaj v Kanadi živeči DJ MC Flasher - Simon Pribac. Poleg glavnih igralcev so v stranskih vlogah nastopili še nekateri znani obrazi: Salome kot ljubica skorumpiranega politika, Davor Božič kot varnostnik, Alma Brdžanović kot novinarka …

Bančni rop, kot ga še ni bilo - 2

Višji inšpektor Hočevar (Ludvik Bagari) in mladi detektiv Cojz (Yuri Bradac) imata le malo skupnih točk, vendar sta prisiljena sodelovati.


Poleg nekaj klasičnih skladb in avtorske glasbe skladatelja Anžeta Palke so Izhod še dodatno 'začinili' številni priznani slovenski glasbeni ustvarjalci: Anika Horvat, Benč, Bitch Boys, Christine Zadnikar, Clea & Kim, Elvis Jackson, Jani, Kovačič, LastDayHere, LeeLooJamais, Maša & Band, Mirko, Modrijani, Noctiferia, N0dus, Siter, Schatzi & Picaboy, Supersoul Connection, Tadiman, Trkaj, Valentino Kanyzani, Wet Bed, Zlatko in Aljoša Kovači.

Izhod je gotovo film, ob katerem se ne boste dolgočasili! Od 13. junija naprej v kinodvoranah po vsej Sloveniji.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: