VIDEO: Da, prav ste videli: Ed navdušil tudi v Igri prestolov

Eden največjih pop zvezdnikov se je pojavil v eni najbolj priljubljenih serij: Ed Sheeran je zaigral v Igri prestolov. V težko pričakovanem prvem delu sedme sezone serije je igral vojaka, a seveda ni šlo brez petja in igranja kitare. Njegovi veliki oboževalki, igralki Maisie Williams, se je tako uresničila divja želja - s svojim idolom je zaigrala v prizoru.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

V težko pričakovanem prvem delu sedme sezone priljubljene serije Igra prestolov se je pojavil tudi superzvezdnik Ed Sheeran in sicer kot eden izmed vojakov. Novica, da bo v seriji zaigral tudi Ed, je znana že dlje časa, se je pa vse odtlej ugibalo, kakšno vlogo bo glasbenik odigral. In seveda - ne gre drugače - odigral je pevca. Pel je namreč ob tabornem ognju, mimo katerega je na konju prišla Arya Stark (Maisie Williams). 

"Vedeli smo, da je Maisie velika Edova oboževalka, zato smo se več let trudili, da ga dobimo na snemanje, da bi jo lahko presenetili. Letos nam je končno uspelo," je že pred časom povedal David Benioff.

Igralki se je tako uresničila želja, z njim pa je celo zaigrala v prizoru. Ed je prepeval pesem z besedilom, ki ga je v romanu Ples z zmaji Georgea R.R. Martina prepeval pijani Tyrion.

Sicer so v Igri prestolov nastopili tudi že drugi slavni glasbeniki, med drugim člani skupin Snow Patrol, Coldplay, in Sigur Rós.

Tudi 26-letni Sheeran je objavil fotografijo sebe med nastopanjem v seriji in pripisal: "Spomin na čase, ko sem bil Lannister".

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
 
benjivenamian 17.07.2017 20:40:18
SPOILER- THE NIGHT KING MA LEDENEGA ZMAJA, KI BRUHA LED IN JE VELIKO VEČJI KOT PA 3-JE KALISINI...
Več komentarjev