Dr. Housa bodo ukinili

Producenti so sporočili, da bodo po osmih sezonah ukinili eno najbolj priljubljenih serij vseh časov – Zdravnikovo vest. Odločitev so neuradno sprejeli zaradi vse slabše gledanosti.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zdravnikova vest

House je znan po tem, da zaradi svojega nevsakdanjega razmišljanja in nezmotljivega šestega čuta uživa veliko spoštovanje kolegov, obenem pa jih spravlja ob živce s svojo nesramnostjo.

Serija, v kateri kot nergav, a precej pameten zdravnik Gregory House blesti britanski igralec Hugh Laurie, se je na malih zaslonih v ZDA prvič pojavila leta 2004. Končala se bo aprila, ko bodo predvajali zadnjo, 175. epizodo.

''Po tehtnem premisleku smo se producenti Zdravnikove vesti odločili, da bo osma sezona tudi zadnja,'' so preko izjave za javnost sporočili David Shore, Katie Jacobs in omenjeni Laurie.

Kot so še zapisali, odločitev nikakor ni bila lahka: ''Housa smo si vedno predstavljali kot nerazumljivo bitje, ki nikoli ne zapusti zabave zadnji. Kaj je bolje kot izginiti, ko glasbe še ni konec, ko sta v zraku še vedno neko upanje in skrivnostnost.''

Med letoma 2005 in 2008 je bila Zdravnikova vest, ki jo predvajajo v 66 državah (tudi pri nas na POP BRIO), v ZDA vedno med desetimi najbolj gledanimi televizijskimi serijami. Na višku jo je spremljalo 20 milijonov gledalcev, danes pa naj bi bila ta številka manjša za polovico.

Serija je bila sicer štirikrat nominirana za najboljšo dramsko serijo, a ustvarjalci nagrade niso dobili, je pa Laurie osvojil dva zlata globusa in dve nagradi ceha filmskih igralcev.

Zdravnikova vest

Igralci si bodo morali kmalu poiskati drugo delo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 144
 
pinkfloyd123 12.02.2012 15:09:24
za vse ki hocete gledat kvaliteto;
- game of thrones
- breaking bad
- boardwalk empire
- sopranos
- the wire

---

imejte se lepo
aljo001 12.02.2012 19:58:59
agreed
Več komentarjev