Ed Sheeran bo zaigral v Igri prestolov

Sedma sezona Igre prestolov prinaša presenečenje - v njej bo zaigral eden trenutno največjih zvezdnikov, britanski glasbenik Ed Sheeran. Ustvarjalci serije so se že več let trudili, da bi ga prepričali, igralka Maisie Williams, ki v seriji igra Aryo Stark, je namreč njegova velika oboževalka. Sicer pa so še sporočili, da bo zadnja - osma - sezona imela le šest delov.

V prihajajoči sedmi sezoni priljubljene serije Igra prestolov bo nastopil eden izmed trenutno najbolj popularnih zvezdnikov, 26-letni britanski glasbenik Ed Sheeran. To bo največje zvezdniško ime, ki se je kdaj pojavilo v seriji.

Pevec je najljubši zvezdnik 19-letne igralke Maisie Williams, ki v seriji igra Aryo Stark, so pojasnili ustvarjalci serije. "Že več let se trudimo, da bi Eda uspeli dobiti na snemanje serije in zdaj nam je to končno uspelo," je povedal David Benioff.

Novico je na Twitterju potrdil tudi Sheeran: "Očitno ni več skrivnost."

V prejšnjih sezonah priljubljene serije so nastopili že Gary Lightbody iz skupine Snow Patrol, Will Champion iz skupine Coldplay ter člani skupin Sigur Rós in Mastodon.

"Veliko glasbenikov si želi biti v seriji, nato pa jim pojasnimo, da je snemanje zelo dolgočasno. Povemo jim, da bodo snemanje sovražili, saj bodo morali tam sedeti tri dni, 12 ur na dan," je pojasnil D.B. Weiss.

Dodala sta, da je pevec skupine Sigur Rós, Jónsi Birgisson, želel oditi po koncu snemanja svojega prizora v tretji sezoni, nato pa ugotovil, da bo moral ostati še nekaj dni, saj je moral nastopati v ozadju. "A je to dobro prenesel," je dodal Weiss.

Sicer pa sta Benioff in Weiss potrdila tudi, da bo osma in zadnja sezona imela le šest delov. "Naš namen je bil vse od začetka prikazati 70-urni film. Zdaj kaže, da bo 73-urni. Zelo sem vesel, da nam je uspelo in da bomo lahko serijo končali, kakor si želimo," je dejal Benioff.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
kiki46 14.03.2017 13:52:26
ziher bo kakšnega jedca igral
Več komentarjev