EKSKLUZIVNO: Čista desetka za Hvala za Sunderland!

Pogovarjali smo se z režiserjem Slobodanom Maksimovićem, ki je dobil vesno za najboljši celovečerec na 15. festivalu slovenskega filma za Hvala za Sunderland. Trenutno najboljši režiser pri nas pa sodeluje tudi pri nadaljevanki Čista desetka, ki so jo lahko ogledate danes ob 21. uri na POP TV in VOYO.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (8)

  • Slobodan Maksimović - 6
  • Slobodan Maksimović - 7
  • Slobodan Maksimović - 8
  • Slobodan Maksimović - 2
  • Slobodan Maksimović - 3
  • Slobodan Maksimović - 4
  • Slobodan Maksimović - 5
  • Slobodan Maksimović - 9

Režiser Slobodan Maksimović pravi, da mu nagrada vesna veliko pomeni, ker je to največja filmska nagrada, ki jo posameznik lahko dobi v Sloveniji: "Posebej sem srečen, ker je bila nepričakovana, nisem razmišljal o nagradi. Zgodilo se je podobno kot v mojem filmu – ko nekaj ne pričakuješ, se v življenju vse obrne. To je pa  tudi zgodba filma Hvala za Sunderland. Vesel sem. Vesel sem posebej, da ni ena, ampak so štiri vesne: vesno za najboljšo montažo sta dobila Jurij Moškon in Milan Milošević, vesno za najboljšo stransko vlogo je dobil Branko Đurić, vesno za najboljšo glavno vlogo je dobil Gregor Bakovič in vesno za najboljši film smo dobili vsi mi, ki smo delali na filmu."

Slobodan Maksimović - 8

Hvala za Sunderland je režijski prvenec Slobodana Maksimovića, ki je tudi scenarist omenjenega filma. (Foto: POP TV)

Slobodan Maksimović je prvič v profesionalni svet filma vstopil, ko ga je Đuro povabil k sodelovanju pri filmu Traktor, ljubezen in rock'n'roll. Njuna skupna zgodba pa še vedno traja. Đuro ga je znova povabil k sodelovanju in tako je trenutno najboljši režiser pri nas asistent režije na vse bolj priljubljeni nadaljevanki Čista desetka, ki je na sporedu vsako sredo ob 21. uri na POP TV in VOYO. Takoj po nadaljevanki pa vas na VOYO čakajo ekskluzivne vsebine, kot so zabavne zgodbe iz zakulisja in kiks klips, ki vas bodo zagotovo nasmejale!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Več komentarjev