'Esmeralda', kot je nismo vajeni

Večina izmed vas se igralke Leticie Calderon spominja po vlogi Esmeralde, s katero je navdušila številne gledalce po vsem svetu v istoimenski telenoveli. Tokrat se bo preizkusila v vlogi zlobnice, ki bo grenila življenje glavnima junakoma nove telenovele.

Fotogalerija (12)

 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 13
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 11
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 8
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 12
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 15
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 4
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 5
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 1
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 2
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 3
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 6
 • Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 9
Amor Bravio ... cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) - 17

Spletk tudi tokrat ne bo manjkalo. (Foto: Televisa International)

Čeprav je 44-letna mehiška igralka Leticia Calderon v telenoveli V imenu ljubezni (En nombre del amor), ki smo jo lahko gledali tudi na POP TV, že dokazala, da ji gre igranje zlobnice še kako dobro od rok, se je za novo vlogo v telenoveli Amor Bravio … cuando manda el corazón (Kot ukaže srce) prelevila v zlobno Isadoro González, ki bo s svojimi spletkami krojila usodo glavnima junakoma.

Na POP TV prihaja nova mehiška telenovela Kot ukaže srce (Amor Bravio … cuando manda el corazón). Na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 16.40.

Tokrat bosta v glavni vlogi blestela Cristián de la Fuente in Silvia Navarro, za katero lahko rečemo, da je že star obraz televizijskih zaslonov in izjemno priljubljena igralka, tako pri nas kot tudi v Mehiki. Na POP TV smo jo nazadnje lahko gledali v Televisini uspešnici Ko se zaljubim, kjer se je v vlogi producenta znašel Carlos Moreno Laguillo, ki je zakrivil tudi novo telenovelo Kot ukaže srce. Tokrat je uvodno pesem Cuando manda el corazón zapel Vicente Fernandez.

Spored telenovel na POP TV: 14.40 - Ko listje pada 15.40 - Brezno ljubezni 16.40 - Kot ukaže srce 17.55 - Larina izbira

Vsebina

Ko le nekaj dni pred poroko izgubi zaročenca, se obupana Camila zateče na stričevo haciendo, kjer se sčasoma poroči z Alonsom, upraviteljem posestva. Toda medtem njen stric ugotovi, da ima nezakonskega sina, poleg tega pa spozna, da Alonso ni dober človek. Tako se svoje premoženje odloči zapustiti neznanemu sinu Danielu, ki se po njegovi smrti odpravi v Mehiko. Vendar še preden pride do haciende, pristane v zaporu. Ko spet pride na svobodo, je prepričan, da mu je Camila nastavila past, da bi se tako dokopala do stričeve dediščine. Odločen, da bo odkril resnico, se pod krinko odpravi na haciendo.

Leticia Calderon

Leticio Calderon bomo tokrat spoznali v drugačni luči. (Foto: Televisa International)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
 
lukaspukase 03.07.2013 15:48:20
Esmeralda, La Intrusa, Moje 3 sestre,Judežinja,to so še bile nadaljevanke. Te mehiške in venezuelske telenovele,ki jih dandanes predvajajo pa so vse živi dolgčas in po istem kopitu. Esmeralda je še bila v redu telenovela,čeprav sta me je v omenjeni nadaljevanki bolj zanimala Graciela in Adrian kot pa Esmeralda in njej Jose. Je pa res ,da je teh mehiških in venezuelskih že preveč. Raje bi dali gor avstralske,ali lahko tudi brazilske nadaljevanke. So boljše.
Več komentarjev