VIDEO in FOTO: Mali šef osvaja Slovenijo

Konec tedna je na velika platna po Sloveniji predpremierno zakorakal Mali šef in že v soboto osvojil srca več tisoč otrok in odraslih. Najmlaši, mladi in starejši, vsi so si deževni praznični dan popestili s smehom, s čipsi, filmskimi nagradami in nazadnje še z veliko Mali šef torto, ki jo je bilo dovolj prav za vse.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Mali šef

Risanka Mali šef že v kinematografih. (Foto: Matic Kremžar)

Konec tedna je na velika platna po Sloveniji predpremierno zakorakal Mali šef in že v soboto osvojil srca več tisoč otrok in odraslih. Na nedeljski velikonočni premieri v Koloseju Ljubljana pa je vzdušje doseglo svoj vrhunec. Najmlaši, mladi in starejši, vsi so si deževni praznični dan popestili s smehom, ki je pri animiranem filmu Mali šef neizogiben, s čipsi, filmskimi nagradami in nazadnje še z veliko Mali šef torto, ki jo je bilo dovolj prav za vse.

Mali šef

Boštjan Romih in Primož Ekart - Mali šef. (Foto: Matic Kremžar)

Mali šef

Jani Jugovic, njegov sin Taj in Teja Perjet (Foto: Matic Kremžar)

Na dogodku ni manjkalo znanih obrazov, prav tako pa se je ogledu pridružila tudi sinhronizacijska ekipa (Primož Ekart, Sebastijan Kušar, Matevž Mueller, Uroš Buh, Julija Golob in Luka Rupert), ki je pred začetkom publiki zaupala nekaj detajlov iz snemanja in ustvarjanja sinhronizacije, dogajanje pa je odlično kot vedno povezoval Boštjan Romih, ki je bil nad filmom naravnost navdušen.

DreamWorks, pri katerem so nastale risane uspešnice Shrek, Kung Fu Panda in Madagascar, predstavlja za umret smešno družinsko komedijo o tem, kako zelo prihod novorojenčka vpliva na družino, vse skupaj pa je podano skozi oči prisrčno nezanesljivega pripovedovalca – namreč sedemletnega Tima, ki ima nadvse bujno domišljijo.

Nadvse nenavadni»mali šef v Timov dom prispe v taksiju, odet v pražnjo poslovno obleko, s poslovno aktovko v roki in z glasom Primoža Ekarta (v angleškem izvirniku glas Aleca Baldwina). A vojna med bratcema se obotavljivo poleže, ko Tim ugotovi, da je mali šef v resnici vohun na čisto posebni tajni nalogi in da mu lahko pomaga le on. Malčka se zapleteta v neverjetno dogodivščino, saj morata zatreti kruto zaroto, v kateri ne manjka niti spopad epskih razsežnosti med malimi kužki in dojenčki.

mali šef

V slovenski sinhronizaciji so za glasove poleg Ekarta poskrbeli Uroš Maček, Štefan Kušar, Tjaša Železnik, Matevž Müller, Sebastijan Kušar, Uroš Buh (ki je sinhronizacijo tudi režiral) in Julija Golob. (Foto: Blitz)


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
Click321 18.04.2017 21:22:31
To ni risanka, ampak animacija. to je animirani film. razlika med risanko in animiranim filmom je v procesu izdelave. Za risanko je potrebnih narisati - fizično z roko - vsaj 30 sličic na sekundo pri animaciji pa gre za računalniško pomoč, kjer se narisani sliki dodaja gibanje. Slednja je morda malenkost hitrejša, a veliko težja.
Več komentarjev