FOTO in VIDEO: Razkrivamo osem nastopajočih v najbolj spektakularnem šovu Znan obraz ima svoj glas

Oder se bo tresel pod novimi izzivi in genialnimi preobrazbami

Znan obraz ima svoj glas se s četrto sezono vrača na POP TV, da ustoliči sinonim nedeljske zabave na POP TV. Za voditeljskim mikrofonom bomo znova spremljali Denisa Avdića, nastope pa bo ocenjevala pikra, a mehkosrčna žirantska ekipa - igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak. In kdo je osmerica izbranih, ki bo ob nedeljah zvečer na odru skrbela za zabavo?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

Znan obraz ima svoj glas, Denis Avdić

Tudi v četrti sezoni priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas nas bo zabaval voditelj Denis Avdić. (Foto: POP TV)

Najbolj spektakularen šov Znan obraz ima svoj glas znova prihaja na POP TV, z njimi se vračajo Denis Avdić, igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak. V letošnji sezoni bodo z budnim očesom spremljali vsak gib nastopajočih: "V tej sezoni bomo še posebej strogi, da upravičimo naš sloves mafijskih  žirantov. Šalo na stran. Znan obraz ima svoj glas je zagotovo eden izmed šovov, v katerega nastopajoči vložijo največ truda, da prepričajo z nastopom, igro in imitacijo. Pustili se bomo presenetiti vsem talentom, ki jih ni malo in verjamemo, da bodo nedelje znova obarvane v čisto zabavo."

Znan obraz ima svoj glas, žirija

Nastope bodo znova ocenjevali igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak. (Foto: POP TV)

Priča bomo odličnim vokalnim nastopom in neverjetnim preobrazbam osmih nastopajočih, ki so se vse poletje pripravljali tudi na najbolj drzne izzive. V posamezni nedeljski noči bodo, skozi trajanje enega izmed najbolj priljubljenih šovov pri nas, prevzeli nove identitete tako domačih kot tujih glasbenih ikon. Kako dobro bodo imitirali posamezne znane osebnosti, bo moč spremljati kmalu.

In kdo je osmerica izbranih, ki bo ob nedeljah zvečer na odru skrbela za zabavo?

Znan obraz ima svoj glas - 9

Osmerica izbranih, ki bo ob nedeljah zvečer na odru šova Znan obraz ima svoj glas skrbela za zabavo. (Foto: POP TV)

Ljubica Špurej Jazbinšek: Energična voditeljica, novinarka in pevka velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodno-zabavni sceni. Ljubezen do glasbe predstavlja njeno največjo strast. Že od nekdaj je želela biti pevka in glede na to, da prihaja iz glasbene družine, kaj drugega ni bilo za pričakovati. Na odru se počuti kot doma in zanimivo bo spremljati, kako dobro se bo znašla v izzivih, ki jih bo pred njo postavil šov Znan obraz ima svoj glas.

Ljubica Špurej Jazbinšek

Ljubica Špurej Jazbinšek (Foto: POP TV)

Nika Zorjan: Ambiciozna Prekmurka, po izobrazbi učiteljica, vso svojo energijo usmerja v glasbeno ustvarjanje. V šovu Slovenija ima talent je pričela s svojo pevsko zgodbo in jo vse do danes resnično pripeljala v višave. Glasba zanjo predstavlja smisel življenja, od prvega nastopa pri dveh letih in pol, pa vse do trenutka, ko bo nastopila pred celo Slovenijo v raznolikih vlogah. Znan obraz ima svoj glas zanjo predstavlja velik izziv, da se čim bolj približa glasbeniku, ki ga bo imitirala.

Nika Zorjan

Nika Zorjan (Foto: POP TV)

Anina Trobec: Glasbenica, mentorica klavirja in solo petja, avtorica glasbe in besedil, ter umetnica in performerka. Vsestranskost je Anino popeljala na številne glasbene prireditve in festivale v Evropi in Aziji. Jazz, pop, funk, soul, reggae zasedbe in DJ kolektivi spremljajo Anino na poti njenega ustvarjanja. Glasbo je študirala na Goldsmithss University of London, kjer je nato še sedem let živela in ustvarjala. Za neutrudno Anino sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas predstavlja povsem novo izkušnjo in izziv, v katerem se še ni preizkusila. V imitacijah namreč še posebej uživa. 

Anina Trobec

Anina Trobec (Foto: POP TV)

Lea Sirk: Slovenska pevka zabavne glasbe je študirala flavto na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Vrsto let je pela kot spremljevalna vokalistka in bila vidna članica priznanih slovenskih bandov. Sodelovanje v priljubljenih šovih jih ni tuje, saj smo jo lahko spremljali kot pevko šova Zvezde plešejo. Požrtvovalni Lei, sicer tudi učiteljici petja, sodelovanje v spektakularnem šovu pomeni popolnoma nov izziv in novo izkušnjo na področju petja, plesa in igre. Verjame, da bo z nastopi zaznamovala resnično nekaj edinstvenega in nepozabnega.

Lea Sirk

Lea Sirk (Foto: POP TV)

Marijan Novina: Prijel se ga je vzdevek slovenski pirat, zaradi videza in ekstravagantnosti. Na domači glasbeni sceni ustvarja že več kot 30 let, izdal je že prek 70 svojih pesmi in požel številna priznanja na slovenskih in mednarodnih festivalih. Med ljudmi je izjemno priljubljen, predvsem zaradi močnega karakterja, ki ga bo, kot pravi, znal preleviti v vsakršno imitacijo. Po duši je nepoboljšljiv rocker z rahlo uporniško noto. Komaj čaka, da se prelevi v nekoga povsem drugega.

Marijan Novina

Marijan Novina (Foto: POP TV)

Klemen Mramor - Clemens: Priljubljeni sinhronizator, pevec in tudi mojster v pripravljanju kulinaričnih specialitet. Simpatičnega študenta medijskih in komunikacijskih študij smo lahko spremljali v oddaji MasterChef Slovenija. Je vztrajen in zasleduje življenjski moto, da je vase treba verjeti. Sodelovanje v šovu je že od nekdaj njegova želja, saj je oddaja vse to, kar je on sam. Glasbenik, igralec, performer. Klemen nam bo zagotovo znal pričarati imitacije, v katerih bomo uživali.

Klemen Mramor - Clemens

Klemen Mramor - Clemens (Foto: POP TV)

Luka Sešek: Pevec pop glasbe in igralec, ki se odlično znajde v muzikalih. Mnogi ga poznamo kot sina slavnega radijca Jureta Seška in zagotovo gre pripisati, da je nekaj njegovega glasu podedovanega. Trenutno poje v zasedbi Proper in spremljamo ga lahko v muzikalu Mamma mia, kjer v zboru upodablja Eddija. Nikoli si ni upal pomisliti, da bo lahko del nečesa tako velikega, kot je znameniti šov Znan obraz ima svoj glas. Pravi, da že komaj čaka, da stopi na oder in začne uživati.

Luka Sešek

Luka Sešek (Foto: POP TV)

Mitja Šinkovec: Izvrsten vokalist, pevec in glasbenik različnih zvrsti; od jazza, popa, rocka do narodno-zabavne glasbe. Spoznali smo ga kot polfinalista Talentov, spremljamo pa ga lahko v mnogih zasedbah kot pevca in instrumentalista. Zelo dobro namreč igra harmoniko. Za izvrstno igranje je bil prav tako nagrajen. Na odru se s svojimi izkušnjami izjemno dobro znajde in prav tako bo tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Mitja Šinkovec

Mitja Šinkovec (Foto: POP TV)

V oddaji Znan obraz ima svoj glas ni izpadanja

Vsako nedeljo bo potekal poseben sistem točkovanj, ki določa, kdo je s svojim nastopom še posebej prepričal. Spomnimo se, da si je v tretji sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas zmagovalno lovoriko nadel Tilen Artač, ki bo v novi sezoni oddaje sodeloval pri pripravi nastopajočih na imitacije. V dvanajstih tednih se je v minuli sezoni odvilo več kot 95 preobrazb, skrbna in izjemna ekipa, ki skrbi za neverjetne preobrazbe, je porabila kar nekaj več kot sto kilogramov različnega materiala za pripravo odličnih preobrazb, ki so si jih nadeli nastopajoči. Tudi v sezoni, ki je pred vrati, ne bo prav nič drugače. Ustvarjalci oddaje Znan obraz ima svoj glas napovedujejo eno izmed bolj barvitih, iskrivih in energičnih izvedb, ki bo krojila zabavne nedeljske večere.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 83
 
tedoVV2CHmedo 06.09.2017 18:16:35
100 boljših stvari bo na tv v tem terminu. Samo 'kreteni plačajo za reklame v teh dolgočasnih izdelkih.
Več komentarjev