FOTO: Simpatični finalisti o Popolni poroki in plesu

Tekmovalci v oddaji Popolna poroka so se morali soočiti tudi s plesnimi koraki. V kratkem času so morali obvladati kar nekaj plesnih ritmov, a pod budnim očesom Giancarla in Mashe, večkratnima mednarodnima salsa prvakoma so bili plesni koraki lažji. Med tekmovalci pa so se stkala tudi prava prijateljstva.

popolna poroka_plesne vaje - 9

Tekmovalci so se morali v kratkem času naučiti veliko plesnih gibov. (Foto: Branka Resnik)

V oddaji Popolna poroka ste spoznali zelo simpatične mlade pare, sedaj pa je pred njimi veliki finale. V tekmi za popolno poroko so ostali Ema in Dejan, Jana in Jure ter Greta in Toni. Simpatične pare smo obiskali na plesnih vajah in izmenjali nekaj besed o izkušnjah v oddaji.

V velikem finalu boste zmagovalca s svojimi oddanimi glasovi izbrali vi, gledalci!

Pari Popolna poroka - 2

"Oddaja naju je zagotovo še dodatno zbližala." (Foto: POP TV)

Greta in Toni sta mlad par, ki prihajata iz Dolenjske, njun največji zaklad pa je sin Tit: "Finala se zelo veseliva, želja je seveda zmaga, kaj pričakovati, pa bomo videli. Biti v oddaji je krasna izkušnja, občasno naporna, a še vedno zelo zanimiva. Sicer sva se morala nekaterim stvarem odreči, a je zagotovo vredno. Spoznala sva ogromno novih ljudi, z ostalimi pari pa smo postali res pravi prijatelji, tudi na samo oddajo smo se zelo navezali. Ko je bilo vmes nekaj malega pavze, sva zelo pogrešala vse, celo dolgčas nama je bilo. Kar pa se tiče samega dogajanja v Popolni poroki, je meni zagotovo ostal v spominu del, kjer bi moral uganiti številko modrčka od Grete, a sem kar zgrešil to." Je hudomušno pojasnil Toni. Kako pa je oddaja vplivala na vaju? "Zagotovo naju je še dodatno zbližala, čeprav ni bilo vedno lahko, kajti doma imava dvoletnika, a ko naju je videl na televiziji je z veseljem vzklikal, bil je zelo ponosen na naju." In kaj čaka Greto in Tonija po oddaji?: "Ne glede na to, kaj se bo zgodilo v finalu, je poroka prva na vrsti. Lansko leto junija sem jo na sinkov rojstni dan zaprosil in od takrat naprej je plan poroka."

Popolna poroka

"Že to da sva prišla v finale, je za naju zmaga." (Foto: POP TV)

Jana in Jure sta neločljiva že sedem let, čeprav sta že bila zaročena, pa je Jure svojo Jano presenetil tudi v oddaji in jo še enkrat simpatično zaprosil za roko: "Ta trenutek si bom zagotovo zapomnila, nič mi ni bilo jasno, kaj dogaja in ko sem slišala Juretov glas, je bilo res fantastično. Sodelovanje v sami oddaji pa je tudi zelo zanimivo. Zaradi krasnih sodelavcev v službi sva lahko prilagodila urnik, tako da je šlo vse lažje. Mogoče nam je bilo najbolj naporno pri plesu, ker do zdaj nisva veliko plesala, malo naju je bilo strah, kako nama bo šlo. A sva bilo prijetno presenečena, kako nama je šlo dobro, tudi po zaslugi učiteljev." In kateri ples si bosta najbolj zapomnila?: "Meni je bila salsa vedno zanimiva, presenetil pa me tudi tango, nisem si mislila, kako čustven ples je to, a salsa zmaga." Torej bo na vajini poroki tudi salsa?: "To pa naj ostane presenečenje, tudi najinim pričam ne bova izdala kaj pripravljava." Kaj pa o vajinem sodelovanju menijo prijatelji?: "Prijatelji so veseli za naju, ter veseli, da sva pred in za kamero enaka. Nisem hotel razočarat prijateljev. Slovenija je majhna, a prijatelji so veliki."

Fotogalerija (7)

  • popolna poroka_plesne vaje - 3
  • popolna poroka_plesne vaje - 9
  • popolna poroka_plesne vaje - 13
  • popolna poroka_plesne vaje - 12
  • popolna poroka_plesne vaje - 14
  • popolna poroka_plesne vaje - 15
  • popolna poroka_plesne vaje - 16

Popolna poroka

"Midva se veseliva vsega, karkoli že bo, ker se imamo tukaj res super." (Foto: POP TV)

Zgodba Dejana in Eme je tesno povezana z živalmi in mnogimi skupnimi konjički. Dejanova psička pa je krivec za to, da sta z Emo skupaj. Na njuni domačiji kraljujejo psi, mačke, račke, celo jež si je našel domovanje pri njima: "Oddaje nama hitro minevajo, super se imamo. Čeprav sem morala veliko stvari prilagoditi, izkoristila sem svoj dopust, veliko so mi pomagali sodelavci ... Veliko nama pomagajo tudi domači, kajti kdaj zmanjka časa za skrb za najine živali. Dejan je zelo vesel, da se je naučil plesati, ples je bila res super stvar v oddaji. On je najbolj užival v akrobatskem rock'n'rollu, meni pa je bilo vse dobro, rada plešem, več stvari je za poizkusiti, bolj sem srečna. Imamo super učitelja za salso, res zakon. Nikoli si nisva mislila, da se bova kdaj učila plesati, že zaradi obveznosti doma bi bilo to težko izvedljivo, skratka fantastično. Pa še ena super stvari zaradi oddaje – ker se morava voziti dve uri v vsako smer, sva se res veliko pogovarjala." In kaj vaju čaka v prihodnosti?: "Najprej naju seveda čaka sobota, bomo videli kako bo šlo. Nato se bova malo spočila, ampak samo malo, za en vikend, ker morava skrbeti za kmetijo, dela ni malo. Glede poroke pa ... imela bova pravo kmečko, tradicionalno poroko. Ženin bo prišel po mene, mene bodo ukradli ... Skratka super bo."

Popolna poroka na POP TV v ŽIVO, v soboto, 16. 5. 2015, ob 20. uri.

Zmagovalni par bo prejel popolno poroko v organizaciji Sava Hotelov Bled:
Poročno ekipo, ki bo poskrbela za organizacijo poroke.
Civilni obred na idilični terasi Julijana tik ob Blejskem jezeru.
poročno slavje v dvorani Panorama z razgledom na blejsko panoramo.
Pogostitev z vrhunsko blejsko kulinariko priznanih kuharskih mojstrov.
Poročno torto vrhunskih slaščičarjev.
Nepozabno poročno noč z zajtrkom ob razgledu na blejsko panoramo.

Popolno poročno potovanje, ki ga podarja agencija Sonček. 12 dni Maldivov in 2 dni Dubaja.

Popolna poročna prstana Zlatarne Celje.

Žirijo finalne oddaje pa bodo sestavljali dr. Veronika Podgoršek, Ana Klašnja in Jaša Jamnik.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
hmhmhm 15.05.2015 14:50:03
Dejansko kdo gleda to bedarijo??
Več komentarjev