Hiša iz kart prihaja v Slovenijo

Že pregovorna pokvarjenost politikov je dobila svojo upodobitev tudi v seriji. Hiša iz kart (House of Cards) je ena najtežje pričakovanih serij leta 2013, posneta pa je bila posebej za splet. Že v začetku maja si jo bomo lahko ogledali na VOYO.

Hiša iz kart - 1

V glavnih vlogah nastopata Kevin Spacey in Robin Wright. (Foto: POP TV)

Na VOYO prihaja 6. 5. 2013 povsem nova serija Hiša iz kart. Vseh 12 delov prve sezone si boste lahko oboževalci ogledali že prvi dan, sicer pa bo serija na voljo do 4. 6. 2013.

Kevina Spaceyja si lahko ogledate tudi v filmu 21 – razpad Las Vegasa VOYO

Zgodba sledi ameriškemu povzpetniku in politiku Francisu Underwoodu (Kevin Spacey), ki na svoji poti do vrha ne sklepa kompromisov. Nobena spletka zanj ni preveč umazana, krvavih rok pa se ne boji niti njegova žena Claire (Robin Wright).

Hiša iz kart je popolnoma sveža svetovna spletna uspešnica z zvezdniško igralsko zasedbo, odlično so jo sprejeli tudi kritiki širom sveta.

Dvakratni oskarjevec Kevin Spacey je prvi kipec prejel za svojo vlogo v filmu Osumljenih pet, drugega pa za film Lepota po ameriško. Robin Wright je svojo zvezdniško pot začela v kultni Santa Barbari in nadaljevala v številnih filmskih uspešnicah. Najbolj pa se nam je vtisnila v spomin z vlogo Jenny v Forestu Gumpu.

Hiša iz kart

Nova serija Hiša iz kart prihaja na VOYO 6. 5. 2013.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
Turgensis 24.04.2013 17:58:43
samo na voyo ali tudi na pop tv?
Več komentarjev