FOTO: Kataya: S Smrketo sva si podobni

Minuli konec tedna so Ljubljano in Maribor okupirali Smrkci. Obe premieri novega filma ''Smrkci: Skrita vas'' sta v kinematografe zvabili kar nekaj znanih Slovencev in Slovenk, pevka Kataya pa nam je zaupala, kaj ima skupnega s Smrketo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (14)

 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 3
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 2
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 1
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 4
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 5
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 6
 • Azra Selimanovič
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 1
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 3
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 4
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 5
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 7
 • Premiera Smrkci: Skrita vas - 6
 • David Hojnik

''Ne vem zakaj, ampak ljudje so si me najbolj zapomnili po vlogi Smrkete, ki je ljubka in nesebična in hkrati krhka in močna. To veliko požrtvovalnost pa bo pokazala tudi v najnovejšem filmu Skrita vas. S Smrketo sva si podobni: za svoje najbližje se bo tudi žrtvovala, če bo treba in jim vedno stala ob strani. S Kuntnerjem je vedno najbolj zabavno delati in ker imamo en kup internih "foric", jih ne morem deliti, saj jih razumemo samo mi ... Drugače pa sem izredno srečna. da je prišel spet novi del Smrkcev, ki pa bo revolucionaren v smislu same zgodbe o teh malih bitjih. Več pa v kinu (nasmeh),'' je za 24ur.com povedala Kataya, ki je svoj glas posodila ljubki Smrketi.

Premiera Smrkci: Skrita vas - 2

Kataya je svoj glas spet posodila prikupni Smrketi. (Foto: Mediaspeed/Nejc Fon)

Kdo so slovenski Smrkci?

Poleg Katje Ajster – Kataye, ki je glas posodila Smrketi, so glas posodili tudi legendarni Janez Hočevar Rifle (Ata Smrk), Miha Rodman (Klada), Jan Bučar (Glavca) in Primož Vrhovec (Bistri) ter Jernej Kuntner (Gargamel), ki je ob enem tudi režiser slovenske sinhronizacije.

Če ste zamudili film Smrkci 2, si ga lahko ogledate 17. aprila ob 16.50 na POP TV.

Smrkastična zabava pritegnila v kino tudi znane Slovence

Na mariborsko premiero filma sta prišli Maša Merc in Miša Margan. Nova animirana pustolovščina je navdušila družino znanega pevca Mirana Rudana, na ljubljansko premiero pa sta prišla fotograf Aleš Bravničar z družino in Boštjan Romih z družino.

Premiera Smrkci: Skrita vas - 8

Ekipa, ki je sinhronizirala film o Smrkcih: Kataya, Jernej Kuntner, Primož Vrhovec in Miha Rodman (Foto: Mediaspeed/Nejc Fon)

''Majhni Smrkci, veliki cilji''

Priljubljeni Smrkci v kampanji “Majhni Smrkci, veliki cilji” skupaj z UNICEF-om, Združenimi narodi in Fundacijo Združenih narodov spodbujajo k ustvarjanju boljšega sveta. Obiskovalci včerajšnje premiere, ki je potekala na predvečer dneva sreče, so skupaj s Smrkci podprli 17 ciljev trajnostnega razvoja.

Utrinke z obeh premier si poglejte v fotogaleriji.

Premiera Smrkci: Skrita vas - 5

Na ljubljanski premieri so se povabljenci sladkali s tole torto. (Foto: Kolosej PR)

Zgodba

Režiser animacij Spirit: Divji žrebec in Shrek 2 se podaja na novo pustolovščino globoko v gozd, kjer je skrita vas majcenih modrih bitij. Po dveh izletih v resnični svet, zvedave Smrkce čaka nepozabna pustolovščina v njihovem domačem gozdu. Smrketa med iskanjem svojega poslanstva v začaranem gozdu naleti na nenavadno bitje, ki jo vodi do skrivnostnega zemljevida. S pametnjakovičem Glavco, nerodo Klado in pogumnežem Bistrim se pogumna zlatolaska poda na smrkastično zabavno raziskovanje največje skrivnosti v zgodovini modrih nagajivcev.

Smrkci: Skrita vas - 1

Animirana komedija Smrkci: Skrita vas v kinematografe prihaja 30. marca. (Foto: Continental film)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
ssesses 20.03.2017 20:20:34
Kataya je res dobra pevka.
Več komentarjev