Kdo je Katji podaril vrtnico?

Ustvarjalci oddaje Pozor, priden pes!, ki prihaja na POP TV že 16. marca ob 18.20, so obiskali našo medijsko hišo. S seboj so pripeljali psičko Jutto, ki je zvesta spremljevalka Davida Pogačnika, strokovnjaka za pasje vedenje.

Jutta in Katja Jevšek - 3

Katja je imela v studiu precej nenavadnega gosta. (Foto: POP TV)

Jutta in Katja Jevšek - 4

Jutta ji je podarila vrtnico. (Foto: POP TV)

Na fotografijah si lahko pogledate, kaj pomeni priden pes, ki je tudi izjemno prijazen in zabaven.

Naši voditeljici vremena Katji Jevšek je Jutta, pet let stara nemška kratkodlaka ptičarka, podarila tudi vrtnico ob dnevu žena.

Poleg Pogačnika bo v domači oddaji Pozor, priden pes! z nasveti in rešitvami glede težav s psom svetoval še en strokovnjak za pasje vedenje Jure Pribičevič. Oba se z vzgojo in prevzgojo psov ukvarjata že veliko let in redko kaj ju preseneti.

A na veliko pasjo žalost ne znata čarati in pri svojem delu potrebujeta podporo lastnikov. Lastniki so namreč tisti, ki morajo biti pripravljeni kaj narediti in kaj spremeniti. Na primer svoj življenjski slog, ki ne gre z roko v roki z značajem psa, ki so si ga izbrali za svojega hišnega ljubljenčka. Pri psih je najpomembnejši značaj, videz je drugotnega pomena. Vsak pes, ki ga vzamemo za svojega, se nam bo kmalu zdel najlepši in bo postal naš.

Prva oddaja bo na VOYO že v soboto, 9. marca.

Če je tudi vaš pes neubogljiv in vsako jutro poje en čevelj, potem si oddajo morate ogledati, saj boste v zgodbah lastnikov in njihovih psov našli rešitve za svoje težave. Vsi tisti, ki nimate psov, pa boste lahko uživali ob zgodbah navihanih pasjih gospodov in gospodičen ter ''scefranih'' živcev njihovih lastnikov.

Jutta in Katja Jevšek - 1

Jutta se je preizkusila tudi za kamero. (Foto: POP TV)

Jutta in Katja Jevšek - 2

(Foto: POP TV)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
 
lars1102 15.03.2013 16:18:12
ma nč ji ne manjka........kuža je pa sploh 1. liga ...
Več komentarjev