Ko besede bolijo bolj kot pesti

Roast: Spopad komikov

Ena na ena, brez najmanjših zadržkov. Z mikrofonom v roki. Slovenski stand up komiki so se tokrat predstavili v malce drugačni luči. Comedy roast battle oz. spopad komikov je ena mlajših in posledično tudi manj poznanih disciplin na področju stand up komedije.

Kratki spopadi besednih granat, kjer moraš nasprotnika pokopati s sarkazmom in žalitvami, ki padajo iz vseh strani. Zmagovalec se po turnirskem sistemu izločanja uvrsti v naslednji krog spopadov, dokler na koncu ostane le tisti, ki je s svojim nastopom sposoben prepričati občinstvo, da ga vsako rundo nagradi z bolj bučnim aplavzom kot njegove nasprotnike. V oddaji Roast: Spopad komikov so se znotraj ringa v soju žarometov spopadli Eva Virc, Aleš Novak, Gašper Bergant, Sašo Stare, Rok Škrlep, Nejc Šmit, Žan Papič in Marko Žerjal, vlogo povezovalca dogodka pa je prevzel Vid Valič.

Battle komikov - 1

Roast: Spopad komikov so kratki spopadi besednih granat, kjer moraš nasprotnika pokopati s sarkazmom in žalitvami, ki padajo iz vseh strani. (Foto: Nejc Balantič)

Kako so se komiki odrezali in kdo je tisti, ki je s svojimi nastopi uspel prepričati občinstvo, si poglejte na VOYO

Battle komikov - 3

Povezovalec spopadov je Vid Valič. (Foto: Nejc Balantič)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
Djangoman 15.11.2017 11:53:31
komiki? Pri večini nit žgačkanje ne pomaga, da bi se smejal
Več komentarjev