Končali snemanje nadaljevanja filma Mamma mia

Filmska ekipa filma Mamma Mia! Here We Go Again je po 24 snemalnih dneh končala načrtovano delo na dalmatinskem otoku Vis. Zaradi snemanja nadaljevanja filmske uspešnice iz leta 2008 so se na Visu mudili svetovno znani igralci, med njimi Pierce Brosnan, Colin Firth, Andy Garcia in Amanda Seyfried.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Zaradi snemanja nadaljevanja filma Mamma mia, ki prav tako temelji na pesmih švedske skupine Abba, so se na Visu mudili Pierce Brosnan, Colin Firth, Andy Garcia, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgard, Christine Baranski, Julie Walters in še nekateri drugi igralci. Prebivalci otoka so pričakovali, da bo prišla tudi ameriška igralka Meryl Streep, ki v filmu igra glavno žensko vlogo, a so se producenti odločili, da za to ni potrebe.

Hrvaški mediji so poročali, da so filmski zvezdniki uživali ne le na snemanju, temveč tudi v lepemu vremenu in odlični hrani na Visu. Nekateri so izkoristili priložnost za obiske drugih dalmatinskih mest, kot je Dubrovnik. Vsi so na Vis prihajali z ladjo, potem ko so prileteli na splitsko letališče.

Poleg znanih mednarodnih filmskih obrazov je bilo v preteklem mesecu na snemanju angažiranih več kot 270 hrvaških filmskih delavcev in statistov.

Scenarist in režiser nadaljevanja je Ol Parker, producenta pa Judy Craymer in Gary Goetzman, ki sta znana tudi po produkciji istoimenske gledališke uspešnice. Izvršna producenta sta dva člana skupine Abba, Benny Andersson in Bjorn Ulvaeus.

V nadaljevanju so uvedli tudi nekatere nove vloge, ki jih bodo odigrali Lily James, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Alex Davies in Jessica Keenan Wynn.

Premiera celovečerca je napovedana za poletje 2018.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
pravicnez. 12.10.2017 21:40:30
Prejšnji film in tale bo poln fejkov. V prejšnjem je bilo pol filma posnetega v studiu v UK, tu bodo pa prodajali Hrvaško kot Grčijo. Bedarija.
Click321 14.10.2017 18:03:56
vsak film je poln t.i. ''fejkov'', zato ga je pa umetnost narediti. tudi naše serije snemajo v studijih, pa ljudje mislijo da so štorije ipd. narejene v pristnih stavbah. pač ceneje je in fejkajo. kje je problem? +da ne govorim, da je studio bolj zanesljiv zaradi nadzorovanega okolja (veter, svetloba, prostornost, drugi vplivi, elektrika ipd.).
Več komentarjev