Levji Kralj nagrajuje

S pravilnim odgovorom do albuma Lion King

Na POP TV prihaja 26. decembra priljubljeni animirani muzikal Levji kralj, ki pripoveduje večno zgodbo o vsakdanjem življenju, ki navdušuje mlajše in starejše gledalce. Z malo sreče lahko še pred predvajanjem zadenete album Lion King.

Levji kralj

Priljubljeni animirani film Levji kralj si lahko ogledate 26. decembra na POP TV.

V ponedeljek, 26. decembra ob 11:05, prihaja na POP TV izjemno priljubljeni film Levji kralj (The Lion King).

Glasove pa so za film glavnim junakom posodili Matthew Broderick, Jeremy Irons, James Earl Jones, Nathan Lane in drugi.

Priljubljeni animirani muzikal Levji kralj pripoveduje večno zgodbo o življenju. Spremljamo levjega mladiča Simbo, potomca mogočnega kralja Mufase, čigar brezskrbno otroštvo se prehitro konča, ko njegov zlobni stric Scar umori Mufaso in Simbo izžene iz kraljestva. V izgnanstvu se mladi lev spoprijatelji z bradavičasto svinjo Pumbo in surikato Timonom,in v njuni družbi odraste v ponosnega mladega leva. Ko ga nekega dne obišče duh njegovega očeta, se Simba zave, da se mora vrniti domov, obračunati z izdajalskim stricem Scarom in zasesti prestol.

Levji kralj

Animirani film Levji kralj nagrajuje naše bralce. (Foto: POP TV)

Levji kralj

Levji kralj (Foto: POP TV)

Še pred predavanjem filma pa smo zastavili nagradno vprašanje Kdaj in na katerem programu bo na sporedu animirani muzikal Levji kralj? Izmed pravilnih odgovorov (26. decembra ob 11:05, na POP TV) smo izžrebali šest nagrajencev, ki so po pošti prejeli album Lion King.

Nagrade so prejeli: Igor Železnikar (Škofljica), Jan Raček (Žiče), Petra Plešivčnik (Fra), Sandra Denžič (Brežice), Zmago Korenč (Kranj) ter Miklavc Nataša (Ljubljana). Čestitke izžrebancem!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
rile20 25.07.2012 15:53:00
ewo janšo odzad :)
Več komentarjev