Martin tolaži Pio: Tisti kos mesa spodaj te ne spremeni

Pio so po Martinovem razkritju navdajali veliki občutki krivde. 'Spet sem v položaju, ko se moram branit,' je otožno priznala, Martin pa jo je potolažil, da je 'tisti kos kože' spodaj nič ne spremeni. Ko je razčistila z Martinom, pa se je želela pogovoriti še s Tiborjem, saj je imela občutek, da cela hiša šušlja o tem. Tudi Tibor in Ana sta ji namenila le lepe besede, Pia pa je razkrila, še marsikaj o svoji spremembi spola.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

resnica2

Martin je Pii dejal, da se stvari zanj niso čisto nič spremenile.

Tako kot v začetku, ko je stanovalcem priznala, da se je rodila kot moški, je tudi tokrat Pio čakalo še eno priznanje. Na zabavno noč, kje so se stanovalci sprostili, je Martin ugotovil, da ima Pia še vedno moški spolni organ, kar je v hiši zopet sprožilo pogovore o Pii. 

Ta se zaradi vsega tega počuti slabo, predvsem pa krivo. "Bila sem neiskrena," je tožila Martinu, ta pa je njeno resnico sprejel dobro. Razložil ji je, da ga je zanimalo le, ali mu bo povedala po pravici. "Za ostalo pa se ne obremenjuj," ji je položil na srce. Kasneje se je Pia želela pogovoriti še s Tiborjem, saj je opazila, da o njej krožijo čudni pogovori. Tibor in Ana sta jo pomirila, Pia pa jima je zaupala še par stvari o operaciji spola, ki naj bi stala 10 000 evrov, s katero pa je povezan tudi njen tatu na roki. 

Z VOYO dostopom pa spremljajte stanovalce v živo 24 ur na dan in ne zamudite nocojšnje oddaje Big Brother! Po filmu na Kanalu A!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
SixtoRodriguez 15.05.2015 06:27:26
točno tako. uni kos mesa te ne spremeni. z njim dokažeš da si moški. res te ne spremeni v žensko
Več komentarjev