'Moje solze bodo zagotovo največja nagrada, ki jo lahko kdo dobi od mene'

Na četrti žirantski stolček šova Znan obraz ima svoj glas bo to nedeljo sedel hudomušni igralec Bojan Emeršič, ki zelo rad stopi v to vlogo. Zakaj? "Lepo se je igrati boga," kratko in jedrnato odgovarja. Da bi zamenjal stran in se preizkusil kot tekmovalec, pa po njegovem mnenju ni možno, čeprav točno ve, koga bi rad imitiral.

Bojan Emeršič

Tokrat bo na četrti žirantski stolček sedel Bojan Emeršič. (Foto: POP TV)

Na četrti žirantski stolček šova Znan obraz ima svoj glas bo to nedeljo sedel hudomušni igralec Bojan Emeršič. Vloga žiranta mu ni tuja, saj je že večkrat nastopil kot žirant, sedel je tudi že na žirantskem stolčku prav tega šova. In kaj ga tako privlači, da se nanj z veseljem vrača? "Lepo se je igrati boga," pravi kratko in jedrnato.

Da bi zamenjal stran in se preizkusil kot tekmovalec, pa po njegovem mnenju ni možno, čeprav bi si morda česa takšnega želel, saj točno ve, katero točko bi rad izvedel. "Žal nisem po meri tega šova, ker sem pevsko preslab. Če pa bi bil dober pevec, bi si želel posnemati Nino Simone na koncertu v Montrealu, ko je zapela pesem Feelings," nam je zaupal. V ravno to pevko pa se je v prejšnji oddaji prelevil Luka Sešek.

In kakšen žirant bo, na kaj bo najbolj pozoren? "Na celoto," je pojasnil na kratko.  

V priljubljenem šovu se zaradi doživetih, presunljivih, prepričljiv in ganljivih nastopov pogosto orosi še tako strogo sodniško oko. Lahko kaj takšnega pričakujemo tudi od Bojana? "Moje solze bodo zagotovo največja nagrada, ki jo lahko kdo dobi od mene," je dejal.

Pustimo se presenetiti!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Mich Diam 12.10.2017 18:50:06
naj mi kdo pove, ali je gospa Velepič bila na lepotni operaciji?
Več komentarjev