VIDEO: Na POP TV prihaja nova slovenska serija Usodno vino

Jeseni na POP TV prihaja nova slovenska romantična serija Usodno vino. Nastopili bodo mnogi znani in uveljavljeni slovenski igralci, družbo pa jim bodo delala mlada imena in naturščiki, ki so prvič stopili pred filmske kamere.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

V prihajajoči romantični seriji Usodno vino bomo spoznali Nino Dolinar in Martina Rozmana, ki se borita za svojo ljubezen. Zaljubila sta se na prvi pogled, a prihajata iz različnih, med seboj sprtih vinogradniških družin Dolinar in Rozman.

Inja Zalta in Klemen Janežič

(Foto: POP TV)

Prave zgodbe se začenjajo jeseni.
Ko stare korenine varujejo zvito trto in čakajo, da dozori mlado vino.
Takrat zorijo tudi ljubezni, ki kljubujejo starim zameram in novim spletkam.

Rozmani so poslovno zelo uspešni vinarji, Dolinarjevi pa odlični vinarji, a na robu stečaja. Nina izve, da Martin prihaja iz vinogradniške družine Rozman, s katero so Dolinarjevi na smrt sprti. Ivan Dolinar je namreč prepričan, da je Martinov oče Stane Rozman kriv za smrt njegove žene, zato te ljubezni pod nobenim pogojem ne odobrava. A tukaj se šele začnejo zaljubljati ljubezni, sestavljati zgodbe, razkrivati skrivnosti in plesti spletke ...

Istrska zemlja je polna neuslišanih ljubezni, grehov iz preteklosti, skrivnosti in pohlepa.
A s časom vse dozori.
Tudi Usodno vino.

V glavnih vlogah bosta zaigrala Inja Zalta in Klemen Janežič. Klemen je študiral igro in umetniško besedo na AGRFT in leta 2012 prejel akademsko Prešernovo nagrado. Inja je v medijski svet vstopila pri 14-ih letih po zmagi na najstniškem lepotnem tekmovanju. Kasneje je veliko delala kot fotomodel in postala obraz mnogih znanih znamk.

Družina Dolinar

Dolinarjevi so odlični vinarji, a na robu stečaja. (Foto: POP TV)

Vloga Nine je njena prva večja televizijska vloga in po mnenju režiserja Nejca Levstika se odlično znajde: "Inja me je takoj prepričala s svojo subtilnostjo. Za popolno postavo, nežnim obrazom in simpatičnostjo se skriva izjemno širok diapazon čustev, ki jih zna prenesti tudi na kamero. Svojo novo vlogo je vzela zelo resno in na snemanju me je že nekajkrat zelo pozitivno presenetila, saj je hitro vstopila v prizore, ki nosijo čustveni naboj in stanja, zahtevna tudi za profesionalne igralce. Navzven je zelo mirna, včasih malo skrivnostna, a ko se nasmehne, se ji preprosto moraš nasmehniti nazaj. Vesel sem, da smo odkrili pravo Nino Dolinar."

Družina Rozman

Rozmani so poslovno zelo uspešni vinarji. (Foto: POP TV)

Režiser je še dodal: "Poleg priprave premišljenih kostumov, bogate scenografije in glasbe smo se veliko ukvarjali tudi s celostnim vizualnim pristopom in stilom snemanja, saj je to pomemben sestavni del vsakega avdiovizualnega projekta. Pri velikem številu epizod v prvi sezoni je bilo vse našteto zelo intenziven, a prijeten izziv. Glede na to, da so scenariji pritegnili že nas, ustvarjalce, sem prepričan, da bodo gledalci serijo hitro vzeli za svojo. V njej se pojavijo številni motivi iz vsakdanjega življenja vsakega med nami, odnosi med liki so večplastni, intenzivni in zelo pestri. Serija je napeta in vedno nas zanima, kaj se bo zgodilo, po drugi strani pa je tudi sproščujoča in prav nič zatežena."

V novi slovenski seriji bo poleg Inje in Klemena nastopila bogata igralska zasedba: Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Iztok Jereb, Judita Zidar, Darja Reichman, Aljaž Jovanovič, Teja Glažar, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Jan Bučar, Jernej Kuntner, Miha Rodman, Mojca Funkl, Saša Pavlin Stošić, Ludvik Bagari, Rok Matek , Nina Ivanišin, Aljaž Tepina ter mlada Enja Grad in Matic Jamar.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 40
 
kores23 11.09.2015 10:44:05
kopija- toskana ljubezen moja?
Več komentarjev