Nagradna igra: Na londonsko premiero filma Jekleni mož gre ...

Znana je nagrajenka nagradne igre, ki se bo udeležila londonske premiere filma Jekleni mož (Man of Steel), kjer bo na rdeči preprogi lahko pozdravila igralsko zvezdo Henryja Cavila. In kdo je ta srečnica?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Jekleni mož - 1

Glavna vloga superjunaka je tokrat pripadla Henryju Cavillu. (Foto: Blitz)

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje, kako se imenuje planet, s katerega je Superman kot dojenček prišel na zemljo, je Krypton.

Na filmsko premiero, ki bo 12. junija v Londonu, bo odpotovala Ida Štimec iz Dobrniča. Nagrajenki čestitamo!

Vsi tisti, ki niste bili izžrebani, pa si boste londonsko premiero lahko ogledali v živo na naši spletni strani, in sicer 12. junija okoli 19. ure.

Film Jekleni mož (Man of Steel), ki je nastal pod režisersko taktirko Zacka Snyderja, tudi režiserja filmov 300 in Varuhi, v slovenske kinematografe prihaja 20. junija.

Tisti, ki niste bili izžrebani v nagradni igri, si boste londonsko premiero lahko ogledali v živo na naši spletni strani, in sicer 12. junija okoli 19. ure.

Zgodba

V novi filmski adaptaciji legendarnega Supermana spoznamo mladega novinarja Clarka Kenta, ki se spričo svojih nadnaravnih sposobnosti nikakor ne more vključiti v človeško družbo. Krušna starša sta ga našla v strmoglavljeni vesoljski ladji in vzgajala kot lastnega sina, toda že kot deček je zaradi svojih posebnih sposobnosti med ljudmi požel tako občudovanje in začudenje kot tudi strah in zavračanje njegove drugačnosti. Po dolgih letih iskanja lastne identitete se Clark spoprijatelji s simpatično novinarko Lois, toda ko svet ogrozi zlobni nezemeljski general Zod, mora Clark zbrati pogum in kot Superman rešiti svet pred uničenjem.

Igralska zasedba

V škornje naslovnega junaka je tokrat stopil Henry Cavill, poleg njega pa igrajo še štirikratna nominiranka za oskarja Amy Adams kot Lois Lane, oskarjevi nominiranec Laurence Fishburne kot njen urednik, oskarjeva nominiranka Diane Lane in oskarjevec Kevin Costner kot krušna starša jeklenega moža, Ayelet Zurer in oskarjevec Russell Crowe pa kot njegova biološka starša.

Jekleni mož - 2

Na filmsko premiero, ki bo 12. junija v Londonu, bo odpotovala Ida Štimec. (Foto: Blitz)


Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
 
1n4 06.06.2013 15:12:33
Henry Cavill <3 V Tudorjih je bil bomba!!
Več komentarjev