Nove fotografije iz nadaljevanja Osmega potnika obetajo

Kultni režiser Ridley Scott se v novem film Osmi potnik: Zaveza vrača v znanstvenofantastični svet, ki ga je ustvaril pred slabimi štirimi desetletji. S prvim filmom, ki je tlakoval pot vsem kasnejšim filmom, je pravzaprav ustvaril nov žanr – vesoljsko grozljivko.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video


Ekipa ladje Covenant (Zaveza) se v petem filmu odpravi na rob galaksije, kjer odkrije neznani paradiž, vsaj tako misli, a je to pravzaprav temačen, nevaren svet. Kmalu odkrijejo grožnjo, ki presega njihovo domišljijo, zato člani ekipe začnejo biti boj za preživetje in rešitev iz navideznega raja, ki je prej pekel kot kaj drugega.

Osmi potnik: Zaveza

Scottov film Osmi potnik: Zaveza k nam prihaja 18. maja. (Foto: Blitz)

Še slab mesec nas loči od premiere novega filma Osmi potnik: Zaveza, ki k nam prihaja 18. maja, na spletu pa so se pojavile nove fotografije, na eni izmed njih je ena od pošasti, ki se "masti" nad žrtvijo, sicer pa bo menda v novem filmu, vsaj kakor obljublja režiser Ridley Scott, precej več "grozot" kot smo jih bili vajeni do zdaj, ko je bilo veliko "hitchcockovske" groze in smo lahko marsikaj slutili, a ne nujno tudi videli na platnu

Nekateri oboževalci se sicer fotografij branijo in si nočejo pokvariti presenečenja ob gledanju (če ste med njimi, zamižite!) sicer pa gre za nadaljevanje Scottovega filma Prometej, predzgodbe prvega dela franšize. Šesti film franšize tako pripoveduje zgodbo posadke kolonialne ladje Covenant, ki na čudovitem, a ovražnem planetu naleti na androida Davida (Michael Fassbender), enega od dveh preživelih članov odprave Prometej, ki je doživela svoj konec v prejšnjem filmu.

Osmi potnik: Zaveza

(Foto: Blitz)

Oglejte si napovednik!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
 
Click321 22.04.2017 22:23:59
Že komaj čakamo!!
Več komentarjev