FOTO in VIDEO: To so zmagovalni nastopi prve oddaje Znan obraz ima svoj glas!

Za nami je prva oddaja četrte sezone Znan obraz ima svoj glas, ki bo znova ustvarjala prostor neskončne zabave. Spet smo lahko spremljali odlične vokalne nastope in neverjetne preobrazbe osmih nastopajočih. In prvi zmagovalec je postal Marijan Novina s presenetljivo preobrazbo in nastopom.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

ZOISG

Nastope je ocenjevala pikra, a mehkosrčna žirantska ekipa – mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran, igralec Gojmir Lešnjak in igralka Tanja Ribič. Četrti član ocenjevalne ekipe pa je bil tokrat pevec Magnifico. (Foto: Miro Majcen)

ZOISG

Denis Avdić (Foto: Miro Majcen)

Na POP TV se je vrnila priljubljena oddaja Znan obraz ima svoj glas. Za sodniško mizo so znova sedli igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak Gojc, ki bodo s strokovnimi ocenami s področja glasbe, dramske igre in koreografskih vložkov pripomogli k lažji odločitvi, za koga glasovati. Za voditeljski mikrofon pa je znova stopil Denis Avdić. Kot prvi gostujoči sodnik je svoje ocene podal šarmer Magnifico.

Z oddajo pa se vrača tudi projekt Mladi upi! Slovenija ima številne mlade talente, ki za uspešen preboj med najboljše nujno potrebujejo finančna sredstva. Prav zato Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu tudi letos nadarjene mlade športnike, parašportnike, umetnike in znanstvenike vabita k sodelovanju pri že petem projektu Mladi upi! Letošnja novost je dodana kategorija parašportnikov/-ic, sprememba pa je tudi pri starostnem razponu: na razpis se namreč lahko prijavijo talentirani športniki, parašportniki in umetniki, stari od 16 do 19 let, in mladi talen­tirani znanstveniki, stari od 17 do 20 let. Prijave na razpis za mlade upe so že odprte, rok za oddajo pa je sreda, 11. oktober, do 12. ure. Vse informacije najdete v razpisu ''Mladi upi 2017''.

Fotogalerija (17)

 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 3
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 5
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 7
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 17
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 15
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 13
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 11
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 26
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 25
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 22
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 21
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 33
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 35
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 38
 • ZOISG, Znan obraz ima svoj glas 2017, prva oddaja - 40

Klemen Mramor - Clemens

Klemen Mramor - Clemens kot Magnifico. (Foto: Miro Majcen)

Kot prvi je na oder oddaje stopil Klemen Mramor - Clemens. Priljubljeni sinhronizator, pevec in tudi mojster v pripravljanju kulinaričnih specialitet. Simpatičnega študenta medijskih in komunikacijskih študij smo lahko spremljali že v oddaji MasterChef Slovenija. Je vztrajen in zasleduje življenjski moto, da je vase treba verjeti. In vase je verjel tudi, ko se stopil v čevlje svojega vzornika – pevca, glasbenika in šarmerja Roberta Pešuta - Magnifica. Kot presenečenje je na oder stopil tudi Magnifico in Clemensu dejal, da je videti bolje kot on sam ter dodal, da je preveč dober. Tanja je vsemu temu prikimala in dejala, da je zagotovo ujel prepoznavni šarm priljubljenega pevca.

Anina - Florence and the Machine

Anina kot Florence and the Machine (Foto: Miro Majcen)

Glasbenica, mentorica klavirja in solo petja, avtorica glasbe in besedil ter umetnica in performerka Anina je bila na vrsti naslednja. Vsestranskost je mlado pevko popeljala na številne glasbene prireditve in festivale v Evropi in Aziji. Jazz, pop, funk, soul, reggae zasedbe in DJ-kolektivi spremljajo Anino na poti njenega ustvarjanja, vse to pa je vključila tudi v svoj nastop, kajti preobrazila se je v rdečelaso poppevko Florence and the Machine. "Tvoj raskav glas je bil čudovit," je po nastopu dejala Tanja, Irena pa je dodala, da so jo njeni gibi res prepričali in očarali.

Luka Sešek je postal Phil Collins

Luka Sešek je postal Phil Collins. (Foto: Miro Majcen)

Luka Sešek, pevec popglasbe in igralec, ki se odlično znajde v muzikalih. Trenutno poje v zasedbi Proper in spremljamo ga lahko v muzikalu Mamma mia, kjer v zboru upodablja Eddija. Luka je kot 20-letni mladenič tudi najmlajši tekmovalec v oddaji. In v koga se je moral vživeti? Upodobiti je moral prekaljenega angleškega mačka Phila Collinsa, ko je bil še član priljubljenega glasbenega kolektiva Genesis. In mnenje žirije? Gojc je z veseljem dejal, da ni bilo dvoma ... Videl je imeniten nastop.

Nika Zorjan kot Maja Keuc

Nika Zorjan kot Maja Keuc (Foto: Miro Majcen)

Ambiciozna in energična Prekmurka Nika Zorjan je po izobrazbi učiteljica, vso svojo energijo pa usmerja v glasbeno ustvarjanje. V šovu Slovenija ima talent je začela svojo pevsko zgodbo in jo vse do danes resnično pripeljala v višave. Glasba zanjo predstavlja smisel življenja in eden od izzivov je tudi Znan obraz ima svoj glas. In pred njo je bila zanimiva preobrazba, kajti postala je Maja Keuc, ki smo jo spoznali na Slovenija ima talent, zastopala pa nas je tudi na Evroviziji. In zakaj zanimiva preobrazba? Nika in Maja sta namreč prijateljici. Nika si je tako nadela obleko, ki je imel kar pet kilogramov, in s svojim glasom odpihnila vse dvome, brez besed je ostal tudi Magnifico.

latino diva J.Lo - Ljubica Špurej Jazbinšek

Latino diva J.Lo – Ljubica Špurej Jazbinšek (Foto: Miro Majcen)

Na veliki oder je stopila tudi Ljubica Špurej Jazbinšek: Energična voditeljica, novinarka in pevka velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodno-zabavni sceni. Ljubezen do glasbe predstavlja njeno največjo strast. Že od nekdaj je želela biti pevka, in glede na to, da prihaja iz glasbene družine, kaj drugega ni bilo pričakovati. Pravi, da se na odru počuti kot doma. zase pravi, da je preprosto podeželsko dekle, na oder pa je stopila kot zapeljiva latino diva Jennifer Lopez.

Lea Sirk

Prepoznate Leo Sirk? (Foto: Miro Majcen)

Lea Sirk, pevka zabavne glasbe, je študirala flavto na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Vrsto let je pela kot spremljevalna vokalistka in bila vidna članica priznanih slovenskih bandov. Sodelovanje v priljubljenih šovih jih ni tuje, saj smo jo lahko spremljali kot pevko šova Zvezde plešejo. Zdaj je stopila tudi na oder šova Znan obraz ima svoj glas in kot prva tekmovalka spremenila spol. Stopila je namreč v čevlje portugalskega pevca Salvadorja Sobrala, zmagovalca Evrovizije. Irena je bila na robu solz, Tanja pa solz ni mogla zadržati.

Franc Koren iz ansambla Avsenik - Mitja Šinkovec

Franc Koren iz ansambla Avsenik – Mitja Šinkovec (Foto: Miro Majcen)

Izvrsten vokalist, pevec in glasbenik različnih zvrsti; od jazza, popa, rocka do narodno-zabavne glasbe – Mitja Šinkovec. Spoznali smo ga kot polfinalista Talentov, spremljamo pa ga lahko v mnogih zasedbah kot pevca in instrumentalista. Nabrit in vesel Mitja se je znašel v ikonični vlogi – postal je namreč nepozabni pevec Franc Koren iz ansambla Avsenik.

RagnBone Man - Marijan Novina

Rag'n'Bone Man – Marijan Novina (Foto: Miro Majcen)

Kot zadnji je na oder stopil slovenski pirat, kot zaradi videza in ekstravagantnosti kličejo Marijana Novino. Pevec, ki na domači glasbeni sceni ustvarja že več kot 30 let in je požel številna priznanja na slovenskih in mednarodnih festivalih, pa je poskrbel za presenečenje, kajti postal je angleški pevec Rag'n'Bone Man, ki v višino meri skoraj dva metra, prav tako ni skromen pri telesni teži. Tako je Marijan poskrbel za najbolj šokantno preobrazbo večera.

In kdo je bil prvi zmagovalec v novi sezoni? Gojc je stavil na Marijana Novino, Tanjo je prepričal Luka Sešek, Irena je bila navdušena nad Leo Sirk, Magnifico pa je bil najbolj zadovoljen s Clemensom.

Na koncu pa so pa odločili gledalci pred televizijskim zaslonom – in zmagovalec je bil Rag'n'Bone Man oziroma Marijan Novina z neverjetno preobrazbo.

Znan obraz ima svoj glas

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 54
leond1 25.09.2017 15:07:34
ne tolk kritizirat saj je komaj prva oddaja
Več komentarjev