Pesem iz Larine izbire tudi na modni pisti

Larina izbira še zmeraj podira vse mogoče rekorde. Potem ko je telenovela dosegla izjemno priljubljenost, ji je sledil film Larina izbira: Izgubljeni princ, ki je v kinematografih podrl vse rekorde gledanosti. Skladbi Samo ljubav ostaje pa so lahko prisluhnili celo na modni reviji.

Larina izbira - 5

Larina izbira se vrača. (Foto: voyo.si)

Ljubezenska zgodba Lare in Jaše se nadaljuje! Film Larina izbira: Izgubljeni princ si lahko pogledate na VOYO, od danes pa tudi prvih šest delov nove sezone Larina izbira! Vsebina prvih treh delov druge sezone je mnogim že poznana še iz filma Larina izbira: Izgubljeni princ.

Prva sezona Larine izbire je bila najbolj priljubljena telenovela pri slovenskih gledalcih in gledalkah, zagotovo pa je bil tudi film Larina izbira: Izgubljeni princ eden izmed najbolj težko pričakovanih filmov tega poletja. Telenovelo so že prodali v 19 držav, glavni igralec Ivan Herceg je bil razglašen za najbolj privlačnega Hrvata, kar nas sploh ne čudi.

Naslovna pesem pretekle sezone Samo ljubav ostaje je bila marca predstavljena tudi kot pesem na Cro a Porter modni reviji splitske oblikovalke Monike Sablić. Skladbo je takrat na odru odpel Mark Pecotić Peco, ki je bil za marsikoga prava popestritev večera. Ko so obiskovalci zaslišali prve takte skladbe, so navdušeno začeli ploskati. Vedno bolj popularna postaja tudi naslovna pesem nove sezone Providence, ki jo izvajata njen avtor Tonči Huljić in Petar Grašo.

Larina izbira - 6

Začetek druge sezone Larine izbire že na Voyo.si. (Foto: voyo.si)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
lukaspukase 25.09.2012 14:32:47
Saj pesem iz 1.sezone je lepa,samo nadaljevanka že najeda.
Več komentarjev