POP TV uresničuje želje!

Na POP TV smo se odločili, da bomo gledalcem izpolnjevali njihove najbolj goreče želje. Izpolnjevali bomo vse še neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Močno si želim

Poznate koga, ki bi mu radi izpolnili željo? Zaupajte nam jo in morda jo izpolnimo. (Foto: POP TV)

Spomladi na male ekrane prihaja nepozabno presenečenje.

Vsak ima svojo željo, pa naj bo velika ali mala, resna ali šaljiva, trenutna ali ''od vedno'', skrita ali takšna, za katero vedo vsi ... Naš vsakdan nam včasih daje občutek, da so sanje prepovedane, da se želje ne uresničujejo. To pa ne drži! Največje želje se izpolnjujejo takrat, ko tega ne pričakujemo.

Na POP TV bomo širili dobro voljo, optimizem in solze sreče, saj smo se odločili, da bomo gledalcem izpolnjevali njihove najbolj goreče želje.

Izpolnjevali bomo vse še neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ... pa tudi želje po čisto preprostih rečeh. Sodelujete lahko tako, da predlagate svojo željo, željo druge osebe ali skupine oseb in morda bomo prav to željo izpolnili.

Prijave potekajo od danes, 20. 12., na spletni strani 24ur.com/mocnosizelim in po telefonu številka 01/589 35 18.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
_SkRiLLeX_ 30.12.2012 17:21:21
rajs narete voyo zastonj bo za velik ljudi dobro darilo pa presenečenje
Več komentarjev