POP TV z gledalci že 15 let

Skupaj ustvarjamo vsa čustva!

POP TV 15. decembra praznuje 15. rojstni dan. 15 izjemno uspešnih let, ki so program ponesla na sam vrh slovenskih televizij, hkrati pa je POP TV tisti, ki mu gledalci najbolj zaupajo (Trusted Brand 2010).

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

POP TV z gledalci že 15 let - 9

Pavel Vrabec, generalni direktor PRO PLUS (Foto: POP TV)

15 let

POP TV je z vami že 15 let!

Program POP TV bo v decembru še posebej prazničen

Priljubljenost POP TV kljub vse večji ponudbi televizijskih programov raste. POP TV tako letos v osrednjem terminu (19.00–23.00) v primarni skupini (18–49 let) v povprečju spremlja že 34,5 % gledalcev (leta 2009 34,3 %, leta 2008 31,9 %), AGB Nielsen Media Research (januar 2008–november 2010).

Ob 15. obletnici POP TV smo postavili posebno spletno stran in vam tako omogočili vpogled v preteklih 15 let našega dela. V posameznih rubrikah smo izpostavili posebnosti programa, ekipe na terenu pa so se pogovarjale z gledalci širom Slovenije, ki so POP TV voščili ob rojstnem dnevu.

POP TV ima danes najbolj gledan informativni in razvedrilni program v državi

Z oddajo 24UR, ki je z gledalci že vse od prvega dne (15. 12. 1995) in ima ključno vlogo pri dejstvu, da je POP TV pridobil pomen in vlogo nacionalne televizije, pripravlja dnevno najbolj gledane novice. Oddaji, ki sta se ji že ob začetku pridružili rubriki POP In in Vizita (1996), skozi razvoj pa uspešno še TV Klub in novice čez cel dan, se pridružuje vse več gledalcev. Njeni voditelji spadajo med najprepoznavnejše in najbolj priljubljene obraze.

V 15 letih smo dosegli veliko. In uspeh ni naključje. Je rezultat dolgoročnega razvoja, inovativnih in mnogokrat drznih, a premišljenih korakov. Pišemo medijske trende. Vsega tega ne bi bilo brez naših ljudi, ki s timskim delom, zagnanostjo in odgovornostjo pripravljajo program. Gre za pravo kombinacijo izkušenih ter uveljavljenih medijskih strokovnjakov in na drugi strani mladih, ambicioznih kadrov, ki pod mentorstvom našega uredniškega in poslovnega vodstva lahko dodobra izkoristijo svoje zmožnosti. Vsi so del naše zgodbe, z jasno vizijo tudi v prihodnje – ostati zvesti svojim gledalcem in jim v koraku s časom ponuditi najboljši program v državi.
Pavel Vrabec, generalni direktor PRO PLUS.

Zmagovalne in vse boljše rezultate dosegata tudi oddaja Preverjeno!, ki je z letošnjo jesenjo stopila že v 10. leto ustvarjanja, in 24ur.com, ki na informativnem področju POP TV močno zaznamuje že več kot 10 let (od februarja 1999) in je najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji.

POP TV združuje tudi izjemno močno, izkušeno kreativno-produkcijsko ekipo

V letu 2010 jim je uspelo pripraviti skoraj nemogoče – z oddajo Slovenija ima talent ob nedeljah najbolj gledano oddajo slovenskih televizij zadnjih 10 let. Big Brother Slavnih zgodbo nadaljuje, nedeljske izločilne oddaje so v slovenskih domovih daleč najbolj gledane, v primarni ciljni skupini (18–49 let) je šov že od začetka ob predvajanju prva izbira. V sodelovanju z vrhunsko igralsko ekipo se predvaja tudi trenutno najbolj priljubljena humoristična nanizanka na naših tleh – Lepo je biti sosed.

POP TV z gledalci že 15 let - 7

Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS (Foto: POP TV)

"Zabava, informacije, akcija, drama, veselje in še veliko več. Vse to je POP TV. Delamo program za ljudi in ponujamo veliko. Poleg močnih adutov domače tudi vroče, udarne uspešnice tuje produkcije. Top svetovne serije in filmske hite, najmlajše razvajamo z risankami, družine s humorističnimi serijami, gospodinje s kuharskimi oddajami in telenovelami, mlade s šovi, športne navdušence s spektakli, tudi na praznični december ne bomo pozabili. V prihodnje ga bomo začinili še z novimi projekti, s piko na i za gledalce na spletu, in tako smo prepričani, da jih bo po 15 letih v sinergiji vse več in več," je povedal Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS.

In vseh 15 let bomo na POP TV delili tudi s svojimi gledalci

V prazničnem decembru jim ob rojstnem dnevu pripravljajo tri oddaje PRVIH 15, ki jih bosta vodila Darja Zgonc in Jonas Žnidaršič. Izjemno zanimive oddaje, saj bodo skozi prelet vseh 15 let (vsaka pet) prikazale najvidnejše, najodmevnejše, ključne dogodke, ki so na različnih področjih skozi čas zaznamovali Slovenijo in svet. V studiu POP TV pa se jima bodo pridružili prav tisti znani obrazi doma in na tujem, ki so te mejnike postavljali in vsak na svojem področju pokomentirali športne uspehe, spremembe na domačem in tujem političnem prizorišču, v vremenu, glasbi, filmu ter tehnološke inovacije, ki so v petnajstih letih povsem spremenile naša življenja. Posamezne segmente prispevkov, ki so jih pripravili novinarji 24ur, so obogatili še duhoviti komentatorji – Maja Sunčič, Mišo Alkalaj, Andrej Košak, Vesna Milek, Tomaž Domicelj ter Vesna Vuk Godina.

POP TV z gledalci že 15 let - 5

Izjemen voditeljski par – Darja Zgonc in Jonas Žnidaršič (Foto: POP TV)

15 let spominov in sprememb, tudi s POP TV, ki je vseskozi del te zgodbe. Naši novinarji in kamere so spremljali dogajanje in rasli skupaj z njim, ob tem pa razvijali številne oblikovne novosti. Obudili bodo spomine na prelomnice v razvoju skozi petnajstletje, v zadnji oddaji pa gostili tudi tiste, ki so rasli skupaj z njimi od prvega dne – POPKOTE, ki bodo 15. decembra skupaj s POP TV praznovali 15. rojstni dan.

Praznične oddaje PRVIH 15, ki jih pripravlja informativna ekipa POP TV s Tamaro Vonta na čelu in v sodelovanju z režiserjem Markom Naberšnikom, bodo na ogled 13., 14. in 15. decembra ob 20.00.

Gledalce čaka tudi zabava z nepozabnimi uspešnicami

POP TV tudi že vseskozi rad deli srečo z drugimi. Prek televizijskih zaslonov že vsa leta skozi oddaje, kampanje in z brezplačnimi objavami ozavešča in ponuja roko tistim, ki potrebujejo pomoč. In v prazničnem decembru ne bodo pozabili nanje in jim v programu pripravljajo veliko presenečenje. Za čim lepši skupni jutri!

POP TV z gledalci že 15 let - 3

Studio praznične oddaje PRVIH 15 (Foto: POP TV)

POP TV z gledalci že 15 let - 6

Darja Zgonc - eden od najbolj prepoznavnih obrazov POP TV.

POP TV z gledalci že 15 let - 4

Darja in Jonas nas bosta popeljala nazaj v čas ... (Foto: POP TV)

POP TV z gledalci že 15 let - 4

Jonas Žnidaršič (Foto: Miro Majcen)

POP TV z gledalci že 15 let - 1

Skupaj ustvarjamo vsa čustva! (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 82
razvajen123 15.12.2010 20:40:04
iskrene čestitke super ste program je fantastičan moguče mal preveč ponovitvi ali pa ne mal manjka starih dobrih filmov recimo v hrvaškem prevodu (bele lale za crnu sestru)
sve pohvale še enkratlstalni gledalec pop tv.
Več komentarjev