Prihaja četrta sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas

Na POP TV prihaja četrta sezona spektakularne oddaje Znan obraz ima svoj glas, ki bo znova ustvarjala prostor neskončne zabave. Spet bomo lahko spremljali odlične vokalne nastope in neverjetne preobrazbe osmih nastopajočih.

Znan obraz ima svoj glas - 3

Jeseni se vrača priljubljena oddaja Znan obraz ima svoj glas. (Foto: Miro Majcen)

Na POP se vrača priljubljena oddaja Znan obraz ima svoj glas. Kdo nas bo letos v voditeljski vlogi popeljal v večere polne zabave, za zdaj ostaja še skrivnost, Medtem ko bodo nastope ocenjevali pikri, a mehkosrčni žiranti – Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak.

Znan obraz ima svoj glas - 2

Tilen Artač (Foto: Miro Majcen)

Tilen Artač, ki je snel lovoriko najboljšega imitatorja lanske pomladi, se v novi sezoni vrača v nekoliko drugačni vlogi. Kakšni, boste izvedeli kmalu. Zmagovalec prve sezone je bil Tomaž Klepač, v 2. sezoni pa ga je nasledil Klemen Bunderla.

Delo naše izjemne oblikovalke Mirjam Kavčič je zares izjemno. V zakulisju enega izmed najbolj priljubljenih šovov pri nas, se je v minuli sezoni izvedlo kar 96 preobrazb.

Ekipa je za vse te številne preobrazbe porabila kar 95 kg gipsa in 18 kg silikona.

Letos se nam obeta ena izmed bolj barvitih, iskrivih in energičnih izvedb, ki bo krojila zabavne nedeljske večere.

Spremljajte tudi uradni Instagram in Facebook profil oddaje Znan obraz ima svoj glas, kjer boste lahko z nami tudi kukali v zakulisje nastajanja oddaje.

Znan obraz ima svoj glas - 1

Tilen Artač je zmagal v 3. sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
 
emt8000 26.08.2017 13:38:20
Super!! To je poleg skeč nastopov na Pop tv-ju,ali A kanalu edini razvedrilni šov,ki mi je še všeč. Proti Avdiču nimam nič proti ,ampak tudi Tilen ne bi bil slab kot voditelj šova, ali pa kot je prvotno bil predviden za moderatotja za ta šov-Klemen Slakonja. Se mi zdi,da bo Tilen Artač potem 4.sodnik.
Več komentarjev