Pripravnik: Mahsa meni, da Clint ni iskren do Jezusa

Mahsa, ki se je v tokratni oddaji vrnila, da bi pomagala finalistoma, je gojila težke zamere do Clinta. Z ignoranco in hladnim vedenjem ga je nenehno opominjala, da ni pozabila in prebolela njunega konflikta iz pretekle oddaje. Ali je bila Clintu sploh kaj v pomoč pri nalogi, si lahko ogledate v resničnostnem šovu Pripravnik na VOYO.

V tokratni, predzadnji oddaji je Trump povabil Clinta in Brandy na svoje idilično posestvo v Westchester, kjer jima je predstavil še zadnjo nalogo. Ker pa je bila organizacija naloge za dva finalista velik zalogaj, je na pomoč povabil še šest že izpadlih tekmovalcev.

Fotogalerija, 12. oddaja_foto - 15

Finalista skupaj z izpadlimi tekmovalci na Trumpovem posestvu v Westchestru (Foto: voyo.si)

Trump je Brandy kot zmagovalki pretekle oddaje omogočil izbiro, in sicer: ekipo, ki ji bo pomagala pri nalogi ali finalno nalogo. Brandy se je odločila, da bo raje izbrala ekipo, saj se ji je zdelo pomembnejše sodelovati z ljudmi, s katerimi se je v preteklih oddajah najbolje ujela. Na pomoč so ji tako priskočili močni in sposobni kandidati: Anand, Liza in Stephanie.

Fotogalerija, 12. oddaja_foto - 20

Brandy skupaj s svojo močno ekipo - Anandom, Lizo in Stephanie (Foto: voyo.si)

Kljub temu da Clint ni mogel več izbirati svojih pomočnikov, pa je bil s svojimi kandidati zadovoljen. Steuart in Poppy sta ga ob ponovnem snidenju toplo pozdravila, hladno in rezervirano se je držala le Mahsa. Ko ji je Clint želel seči v roko in jo objeti, se je ta rokovala z njim, a ga držala na distanci. 

Fotogalerija, 12. oddaja_foto - 17

Mahsa se je do Clinta obnašala hladno in zadržano. (Foto: voyo.si)

Kasneje je jezna Mahsa povedala, da še vedno zameri Clintu, ki naj bi jo v eni od preteklih oddaj označil za lažnivko. Besno je izustila: ''Clint ni povezan z Jezusom in to vem jaz, Clint sam in tudi Jezus!''

Fotogalerija, 12. oddaja_foto - 18

Da Jezus ve, da Clint ni iskren, je izjavila jezna in zamerljiva Mahsa. (Foto: voyo.si)

Njena jeza se ni polegla niti kasneje, ko je med nalogo prišlo do zapletov. Pri naročilu promocijskega materiala za Lizo Minnelli je prišlo do tiskarske napake in Mahsa je besno izjavila, da bi moral biti Clint zaradi takšne napake nemudoma odpuščen!

Fotogalerija, 12. oddaja_foto - 38

Mahsa se je zaradi tiskarske napake močno razburila. (Foto: voyo.si)

Nadaljevanje napetega 12. dela resničnostnega šova Pripravnik si oglejte TUKAJ.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev