Razkrivamo prvega zvezdniškega plesalca nove sezone šova Zvezde plešejo!

Spomladi se na POP TV vrača plesni spektakel Zvezde plešejo in razkrili smo že postavo profesionalnih plesalcev, ki se bodo to sezono vrteli na odru oddaje. Kdo med slovenskimi estradniki pa se jim bo pridružil? Razkrivamo prvega med zvezdniki, ki bo pokazal svoje plesne sposobnosti: to je energični in "poskočni" Dejan Krajnc!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Dejan Krajnc

Dejan Krajnc bo v drugi sezoni šova Zvezde plešejo pilil svoje plesne sposobnosti. (Foto: POP TV)

Spomladi se na POP TV vrača plesni spektakel Zvezde plešejo in končno lahko razkrijemo prvega med 12 zvezdniki, ki se bodo letos vrteli na plesišču te plesne poslastice! To je klarinetist in pevec Poskočnih muzikantov, radijski moderator in televizijski voditelj, seveda pa tudi lastnik ene najbolj slavnih pričesk pri nas, energični Dejan Krajnc.

Kateri profesionalni plesalci se bodo zvezdnikom pridružili na plesnem podu?

Vemo, da ima mnogo talentov in da se ne ustraši izzivov, ter da je plesa kot narodnozabavni glasbenik seveda več kot vajen. "Če nisem sam na odru, se pa vrtim na veselicah!," pravi. Zato se je brez oklevanja odzval vabilu v oddajo. "Glasba in šport – in ples je šport – imata veliko skupnega, povsod je veliko odrekanja, veliko nastopov, še več treninga," nam je povedal.

In to ga ne straši, ravno nasprotno, veseli se vsega, kar mu bo izkušnja prinesla, od treningov do oblek, pa tudi – frizur.

Je torej pripravljen kdaj tudi začasno "odložiti" svoj zaščitni znak in spremeniti slavno pričesko? Na običajen dan je sicer to malo težje, pojasnjuje, saj "bi potreboval vsaj pol ure tuša, da bi šel ves lak ven", a je pripravljen na stilske spremembe. "Edino strigel se pa ne bi," pravi.

Dejan Krajnc

24-letni Dejan je klarinetist, pevec, radijski moderator, televizijski voditelj, pri vsem tem pa najde čas še za študij - je namreč študent Akademije za glasbo v Ljubljani. (Foto: POP TV)

Simpatični glasbenik se veseli novega izziva, saj rad opazuje profesionalne plesalce, a je vseeno odločen: "Vedno bom zagovarjal polke in valčke!" Dodaja pa, da ničesar ne dela polovičarsko, in tako bo tudi pri plesu. 

Dejan lahko za zadaj samo ugiba, kdo bo njegova soplesalka v oddaji, prav dobro pa ve, kdo je njegova sanjska plesna partnerica: "V daljni prihodnosti je to moja bodoča žena, na dovršenem otvoritven plesu na lastni poroki. Poleg svatov pa bi naju gledala najina dva otročka (fant in punčka)... Iiiiiiii," je romantičen.

Zaenkrat pa bo brusil pete na televiziji in kmalu obul plesne čevlje. "Komaj čakam, da jih nadenem. 3, 4, ZDAJ... Akcija!", je navdušen.

Mi pa komaj čakamo, da vidimo, kako se bo iz tedna v teden spopadal z novimi plesnimi izzivi, seveda pa še bolj nestrpno pričakujemo, da vam razkrijemo, kdo vse od naših zvezdnikov mu bo delal družbo!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
 
xyxyxyxyxyxyxy 10.01.2018 16:19:12
Groza, in ta naj bi bil ZVEZDA, kam smo padli.
Več komentarjev