VIDEO: Razkrivamo sodniško trojico nove 4. sezone MasterChef Slovenija

Spomladi se na POP TV vrača priljubljeno kuharsko tekmovanje MasterChef Slovenija. Po mesecih ugibanj, kdo bo v prihajajoči 4. sezoni sedel na sodniške stolčke, je skrivnost razkrita. Si upate uganiti, kateri kuharski mojstri sestavljajo sodniško trojico?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Sodniki MasterChef Slovenija

Sodniško trojico sestavljajo Karim Merdjadi, Bine Volčič in Luka Jezeršek. (Foto: POP TV)

Sodniki MasterChef Slovenija

Četrta sezona najbolj priljubljenega kuharskega tekmovanja prihaja na POP TV že to pomlad.

Prihaja četrta sezona kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Kuharsko znanje, spretnost in domišljijo tekmovalcev bodo ocenjevali sami kulinarični strokovnjaki kralj sladic Karim Merdjadi in kuharski selektor Luka Jezeršek, pridružil pa se jima bo Bine Volčič, rock'n'roll chef gurmanskih presežkov in nekdanji šef kuharskega šova Gostilna išče šefa.

In kaj lahko tekmovalci pričakujejo od novega sodnika? "Natančnost, iskrenost, konstruktivno kritiko, jaz pa pričakujem, da se bodo tekmovalci iz te kritike tudi kaj naučili,'' je za 24ur.com o 4. sezoni povedal novi sodnik kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija Bine Volčič.

Rdeča nit prihajajoče sezone je vračanje h kuharskim osnovam. ''Mislim, da bo to zelo zanimivo. Osnove so tiste, ki nam dajo temelj, da potem lahko na njem gradimo,'' je dejal Karim Merdjadi, ki bo od tekmovalcev poskušal iztisniti čim več.

Sodniki so si enotni, da ne bodo prav nič popustljivi. ''Ne bom odstopal od strokovnosti in ne bom popuščal. Tekmujemo, iščemo najboljšega in tukaj so jasna neka pravila, da na koncu najdemo zmagovalca 4. sezone,'' za konec doda Luka Jezeršek.

Nova sezona pa ni prinesla samo novega sodnika, temveč tudi nove kuharske smernice. Več ob 19.40 v POP IN-u.

Letošnji kuharski izzivi so določeni, studio je že skoraj postavljen in tekmovalci so izbrani. Kmalu bodo prekrižali kuhalnice in ura bo začela odbijati minute do velikega začetka. Kdo bo osvojil laskavi naslov MasterChef Slovenija, bo znano spomladi.

Bine Volčič

Bine Volčič je novi sodnik 4. sezone kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. (Foto: POP TV)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 57
olafur 10.01.2018 10:13:52
Vsak kuhar iz menzi je boljši od Alme ta pa je nabijala, da me je kar prevzdigovalo.
Več komentarjev