Razkrivamo tekmovalce oddaje Znan obraz ima svoj glas!

Na POP TV to pomlad prihaja tretja sezona najbolj zvezdniškega šova pri nas Znan obraz ima svoj glas z voditeljem Denisom Avdičem. Žirantske stolčke bodo znova zasedli igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak Gojc, za zmago pa se bo potegovalo osem znanih tekmovalcev.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Nedelje zvečer bodo to pomlad na POP TV znova rezervirane za nepozabne preobrazbe in spektakularne nastope. Skupina znanih tekmovalcev bo prevzela nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali v celoti osvojiti. V oddaji ne bo izpadanj, ampak bo potekal sistem točkovanja, ki bo na koncu določil zmagovalca. Nagrada bo šla znova v dobrodelne namene!

Denis Avdić

Voditelj oddaje bo znova Denis Avdić. (Foto: POP TV)

Strokovna žirija - veliki trio

Žirantske stolčke bodo znova zasedli igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak Gojc, ki bodo spet očarali z drznimi komentarji, zabavnimi pripombami in čustvenimi odzivi.

Strokovna žirija 3. sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas

Strokovna žirija 3. sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas (Foto: POP TV)

Tekmovalci

Za tresenje medijskega parketa in nepozabno pomlad pa bo to sezono poskrbelo naslednjih osem novih tekmovalcev: Ines Erbus, Ani Frece, Mišo Kontrec, Renata Mohorič, Nejc Lombardo, Jana Šušteršič, Samuel Lucas in Tilen Artač.

Ines Erbus

Ines Erbus

Ines Erbus (Foto: POP TV)

Ines izhaja iz glasbene družine in je to pot začela že pri osmih letih v otroškem pevskem zboru. Leta 2006 je začela nastopati s skupino Foxy Teens. Kot solo izvajalka je do zdaj izdala že tri pesmi. Poleg solo kariere pa nastopa tudi v duetu DolceVita. 22-letna levinja bo na oder zagotovo prinesla ogromno energije.

Ani Frece

Ani Frece

Ani Frece (Foto: POP TV)

Ani je vsestranska akademska glasbenica in glasbena pedagoginja. V različnih zasedbah in glasbenih skupinah deluje kot pevka, pianistka, komponistka in zborovodkinja. Je članica glasbene skupine M.J.A.V., s katero profesionalno nastopa že tri leta. Njena vsestranskost na odru oddaje bo vsekakor prednost.

Mišo Kontrec

Mišo Kontrec (Foto: POP TV)

Mišo Kontrec

Za seboj ima že 20 let glasbene kariere. Pred štirimi leti je začel samostojno glasbeno pot in igra violino, tarabuko, klavir, harmoniko in bobne. Vedno bolj se posveča tudi pisanju besedil in ustvarja glasbene aranžmaje.

Renata Mohorič

Renata Mohorič

Renata Mohorič (Foto: POP TV)

Renata je svoje ustvarjalno zatočišče našla v glasbeni skupini I.C.E., kjer poje in soustvarja že dobro desetletje. Širjenje sporočil, zamisli, občutkov in pozitivne energije med poslušalce je njena največja strast v življenju. Levinja po horoskopu bo s svojo borbenostjo zagotovo dvignila veliko prahu.

Nejc Lombardo

Nejc Lombardo

Nejc Lombardo (Foto: POP TV)

Nejc se je v glasbeni svet prebil z radijsko uspešnico Zavrtela sva svet, sledila ji je pesem hitrejših ritmov Hej Hej ter nato še Mesto želja. Sodelovanje v oddaji Slovenija ima talent pa mu je prineslo še širšo prepoznavnost. Izjemni vokalist v svojem rokavu za gledalce oddaje skriva še marsikatero presenečenje.

Jana Šušteršič

Jana Šušteršič

Jana Šušteršič (Foto: POP TV)

14 let klasičnega klavirja, 8 let petja v Nevernih Bebah, magisterij na Berkeley College of Music, okoli 800 nastopov ter zmaga na Slovenija ima talent 2014. To je le nekaj dosežkov, ki jih lahko naniza simpatična Jana. Njena spontanost, ljubezen do glasbe in priljubljenost pa za gledalce šova zagotovo prinašajo nekaj nepozabnega.

Samuel Lucas

Samuel Lucas

Samuel Lucas (Foto: POP TV)

Že 25 let se ukvarja in preživlja z glasbo, ki je njegova prva ljubezen od malih nog. Je samouk in teorije ne pozna dobro. V praksi pa na odru s svojo skupino The Groove Station dokazuje, da mu je ta zvrst umetnosti zelo znana. Izjemen pevec in multiinstrumentalist bo šovu zagotovo prinesel val pozitivne energije.

Tilen Artač

Tilen Artač

Tilen Artač (Foto: POP TV)

Tilen je magistriral iz violončela na Akademiji za glasbo v Zagrebu. Glasbeno izobraževanje je nadaljeval na Akademiji za glasbo v Gradcu. Nastopil je kot solist z Zagrebško filharmonijo. Kot dolgoletni član ansambla violončelistov Cellomania pa je sodeloval s svetovno priznanimi glasbeniki. Ježkov nagrajenec ter odličen imitator politikov in znanih Slovencev ni imel niti ene pevske učne ure v življenju, plesu pa se je nazadnje posvečal, ko je bil maturant.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
 
uros2905 13.02.2016 08:40:07
Bravo, res bravo. Uničl bote še to dobrga kar je blo. Te tekmovalce j treba poslat na survivor ne pa to. Kr neki
Več komentarjev