FOTO in VIDEO: Razkrivamo voditeljico resničnostnega šova Big Brother

Pomlad na Pro Plus bo spektakularna, saj prihaja največje število oddaj domače produkcije do zdaj. Na POP TV prihajajo oddaje Znan obraz ima svoj glas, Dan najlepših sanj, Popolna poroka, MasterChef Slovenija in Vrtičkanje. Na Kanalu A pa bo letos kraljeval Big Brother.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (21)

 • Predstavitev televizijskih projektov - 3
 • Predstavitev televizijskih projektov - 1
 • Predstavitev televizijskih projektov - 4
 • Predstavitev televizijskih projektov - 5
 • Predstavitev televizijskih projektov - 6
 • Predstavitev televizijskih projektov - 7
 • Predstavitev televizijskih projektov - 8
 • Predstavitev televizijskih projektov - 9
 • Predstavitev televizijskih projektov - 10
 • Predstavitev televizijskih projektov - 12
 • Predstavitev televizijskih projektov - 11
 • Predstavitev televizijskih projektov - 13
 • Predstavitev televizijskih projektov - 14
 • Predstavitev televizijskih projektov - 15
 • Predstavitev televizijskih projektov - 2
 • Predstavitev televizijskih projektov - 16
 • Predstavitev televizijskih projektov - 17
 • Predstavitev televizijskih projektov - 18
 • Predstavitev televizijskih projektov - 21
 • Predstavitev televizijskih projektov - 19
 • Predstavitev televizijskih projektov - 20

1 ščepec romantike, 2 žlici želja, za prst kontroverznega in šilce nepozabnega. Takole se govori po hodnikih medijske hiše PRO PLUS. Danes so nam razkrili obraze, ki bodo stali za medijsko najbolj odmevnimi projekti, ki prihajajo to pomlad in nam zaupali tudi, kdaj jih bomo lahko videli na naših zaslonih.

Denis Avdić - 1

Denis Avdić, voditelj oddaje Znan obraz ima svoj glas (Foto: POP TV)

Tara Zupančič

Tara Zupančič (Foto: POP TV)

Znan obraz ima svoj glas

Najbolj pozitivna oddaja pomladi Znan obraz ima svoj glas bo na sporedu od 1. marca naprej. Voditelj Denis Avdić bo vsako nedeljo, 12 nedelj zapored, na odru gostil 8 znanih obrazov. Vsako nedeljo lahko pričakujemo spektakularne nastope tekmovalcev, ki bodo to sezono zatresli medijski parket. To so Žana Povše Salobir, Kataya, Vesna Zornik, Nuška Drašček, Klemen Bunderla, Simon Vadnjal, Tim Kores – Kori in Frenk Nova. Strokovna žirija ostaja navihana, simpatična in v malce drugačni zasedbi. Ob nedeljah bodo glasni tudi žiranti Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak Gojc.

Popolna poroka

Na POP TV prihaja romantična oddaja Popolna poroka, v kateri bomo najboljšemu od šestih tekmovalnih parov uresničili željo – organizirali nepozabno poroko! Najbolj popularen slovenski par bo iskal priljubljen televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih. Na odru mu bo družbo delala simpatična Tara Zupančič. Vsak par bo šel skozi roke vrhunskih mojstrov stilskih preobrazb, da bosta skupaj lahko zažarela kot eno. Še bolj zaljubljena in še bolj priljubljena med gledalci in komisijo, ki bo ocenjevala opravljene naloge. Oddajo Popolna poroka boste lahko spremljali na POP TV vsako soboto ob 20:00, prvič že 21. februarja. Če si želite ogledati snemanje oddaje v živo, se lahko prijavite na www.popolnaporoka.com.

Boštjan Romih

Boštjan Romih, voditelj romantične oddaje Popolna poroka (Foto: POP TV)

Dan najlepših sanj

Ob ponedeljkih bodo gledalci popolnoma hipnotizirani v družbi Petra Polesa. Prihaja popolnoma nova oddaja Dan najlepših sanj, ki bo gledalcem uresničevala najbolj skrite želje. Širok spekter želja in vrhunska ekipa bodo to pomlad pokazali nekaj, kar bo gledalcem zagotovo všeč. Prijave potekajo na www.dannajlepsihsanj.si.

Peter Poles - 1

Peter Poles, voditelj oddaje Dan najlepših sanj (Foto: POP TV)

MasterChef Slovenija

Težko pričakovana kuharska oddaja svetovnega formata MasterChef prihaja spomladi na POP TV. Prihaja najbolj kreativno kuharsko tekmovanje, ki je popolnoma zasvojilo gledalce po vsem svetu. Oddaja, v kateri se bodo pomerili najboljši ljubiteljski kuharji. Najboljši bo prejel naziv MasterChef Slovenije in 50.000 evrov. Prijave za sodelovanje zbirajo do 26. februarja na www.masterchef.si.

Master Chef

Na POP TV spomladi prihaja tudi kuharska oddaja MasterChef Slovenija.

Big Brother

Največji resničnostni šov vseh časov prihaja na Kanal A že 6. marca. Veliko se je ugibalo, katera bo voditeljica, ki bo držala vajeti med tedenskimi studijskimi oddajami. In ugibanj je zdaj konec. Voditeljica šova Big Brother je simpatična Ana Marija Mitić. Do 6. marca pa bomo morali počakati, da spoznamo še stanovalce, ki se bodo potegovali za 50.000 evrov. Vsekakor se nam obeta čistokrvni resničnostni spektakel.

Ana Marija Mitić

Ana Marija Mitić, voditeljica resničnostnega šova Big Brother (Foto: POP TV)

Vrtičkanje

Mogoče zemlja počiva, ekipa oddaje Vrtičkanje pa nikakor ne. Metka in Tina Ternjak se 15. marca ob 18.25 z drugo sezono vračata na POP TV. Mnogi maili, pisma in vprašanja na družbenih omrežjih kažejo na to, da ju naši gledalci že močno pogrešajo. Z ekipo so že posneli prvi oddaje nove sezone in komaj čakajo, da vam lahko pokažejo, kaj so ustvarili.

Metka in Tina Ternjak

Metka in Tina Ternjak, voditeljici oddaje Vrtičkanje (Foto: POP TV)

Najbolj gledane informativne oddaje (24UR, SVET, Epilog, Preverjeno), odlične serije, filmi ter pestro športno dogajanje (Moto GP, Volan, Liga prvakov …) bo poleg zgoraj naštetega letos pričaralo pester in zanimiv uvod v letošnje za PRO PLUS produkcijsko najzahtevnejše in najbogatejše leto.

Prihaja najbolj pestra pomlad do sedaj. Se vidimo kmalu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 139
zriki 12.02.2015 16:38:51
norci na poptv, namest Osenarco dat
Več komentarjev