Slovenija ima talent: to so štirje žiranti nove sezone!

Novost pete sezone najbolj spektakularnega med šovi Slovenija ima talent je štiričlanska postava žirije. Ustaljenima žirantskima obrazoma Branku in Ani se bosta v novi sezoni šova pridružila Marjetka Vovk in Lado Bizovičar. Si želite snemanje šova ogledati v živo? Prijavite se!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Žiranti SIT (Branko, Marjetka, Ana, Lado)

Žiranti nove sezone šova Slovenija ima talent bodo odslej štirje. Branku Čakarmišu in Ani Klašnji se bosta pridružila še Marjetka Vovk in Lado Bizovičar. (Foto: POP TV)

Že znanima žirantoma Branku Čakarmišu in Ani Klašnji se bosta na vročih žirantskih stolčkih najbolj spektakularnega med šovi Slovenija ima talent pridružila še dva nova, a vsem dobro znana obraza. To sta voditelj, igralec in komik Lado Bizovičar ter profesorica glasbe in pevka, ki nas je z duom Maraaya zastopala na Evroviziji, Marjetka Vovk.

Na svoj račun pa lahko pridete tudi oboževalci šova, saj imate priložnost sodelovati pri snemanju, na katerih lahko podprete svoje favorite in jih pospremite na pot proti glavni nagradi, ki znaša 50 tisoč evrov.

V ljubljanski Operi se lahko pridružite žirantskemu kvartetu in voditeljema Vidu Valiču in Petru Polesu ter si v živo ogledate avdicijske nastope. Prijavite se lahko na spletni strani www.slovenijaimatalent.si.Vabljeni!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 88
 
kapetan09 21.09.2015 17:47:59
Marjetka ne spada zraven,........ je arogantna.
Več komentarjev