Svet na Kanalu A vam postavlja izziv!

Svet na Kanalu A spomladi z družabno kroniko

Ustvarjalci oddaje Svet na Kanalu A pripravljajo zanimive vsebinske novosti. Ena od teh bo družabna kronika, ki bo v zadnjem delu oddaje ponudila vse, kar morate vedeti o najnovejšem družabnem dogajanju pri nas in na tujem.

Svet na Kanalu A - 3

Urša Levičar, Gregor Trebušak in Nuša Lesar (Foto: Kanal A)

Svet na Kanalu A - 5

Gregor Trebušak – urednik oddaje Svet na Kanalu A (Foto: Kanal A)

SVET na Kanalu A je ob 18.00 prva izbira v slovenskih domovih, hkrati oddaja spada dnevno med najbolj gledane v državi. Za prihodnje leto, ko bodo obeležili že četrto leto na malih zaslonih, za gledalce pripravljajo vsebinsko še bogatejši format oddaje.
Novost bo družabna kronika, ki bo v zadnjem delu oddaje ponudila bleščeč svet mode, medijev, bučnih zabav, glasbe, bogatih sprejemov, gledališča, filma in rdečih preprog. Vse, kar želite in morate vedeti o najnovejšem družabnem dogajanju doma in na tujem.

Za kakovostno pripravo rubrike želimo poiskati ustrezen profil ustvarjalcev.
urednik oddaje Gregor Trebušak.

"V Svetu nikoli nismo stali na mestu. Naši gledalci, ki smo jih z neposrednim poročanjem o ljudeh, dogodkih, ozadjih, razkritjih pridobili, pričakujejo in računajo na to. Poleg dnevne priprave oddaj smo tako že aktivno v pripravah za pomlad. Za konec oddaje pripravljamo novost – dolgoletne vremenske nasvete bo nadomestila pikantna in prodorna družabna kronika. Z njo bomo konec oddaje nadgradili tako po voditeljski kot novinarski plati, v njej pa ostali zvesti svojstvenemu, raziskovalnemu, živemu in dinamičnemu slogu podajanja dogodkov," je povedal urednik oddaje Gregor Trebušak.

Uredništvo tako v teh dneh postavlja izziv za vse, ki bi pokrivali in vodili družabno kroniko. Na avdicijo se lahko prijavite na spletni strani svet.24ur.com od 23. 12. 2010 do 10. 1. 2011 in se tako pridružite mladi in izjemno prodorni ekipi.

"Za kakovostno pripravo rubrike želimo poiskati ustrezen profil ustvarjalcev. Posameznike, ki jih svet družabne kronike zanima, imajo o njem svoje mnenje, so svetovljani, razgledani, pripravljeni na akcijo, iznajdljivi in prepričljivi. Uredništvo kot doslej ob vpeljavi novosti odpira vrata in daje možnost tistim, ki so pripravljeni ob izjemnem dnevnem tempu priprave novic zagrizeno graditi svojo kariero in skupaj z nami uspešno pripravljati prva večerna poročila slovenskih televizij," je še dodal Gregor Trebušak.

SVET dosega zelo dobro in stabilno gledanost. V zadnjem mesecu pa je oddaja postavila svoj dosedanji dnevni rekord (29. 11. 2010), saj si jo je v primarni ciljni skupini (18–49 let) ogledalo kar 42 odstotkov gledalcev (10% rating). Vir: AGB Nielsen Media Research.

Svet na Kanalu A - 6

Pridružite se mladi in prodorni ekipi! Prijavite se! (Foto: Kanal A)


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 33
 
staramati 21.02.2012 19:17:59
Kako naj se sploh izrazim, zaposlen sem v upravi in pri nas je direktiva, da naj se ( špara ) pri pisarniškem materialu IRONIJA - kaj zdaj bom kupoval A4 liste, da bo lahko laptop še zmoglivejši v državnem zboru.???!!!
Tanja321 27.01.2012 18:34:49
Jao, jao, tale Svet. Katastrofa na najvišji ravni. Kako si lahko rečete "informativna oddaja", če je poročanje očitno pristransko, naracija pa v slogu cenene, napihnjene literature. FAIL
 
xSuk 23.01.2012 18:38:55
Zanima me, zakaj danes niste povedali koliko plač dolguje DARS svojim zaposlenim, ki dobivajo minimalca. Ti zaposleni pa morajo molčati in tiho čakajo na usmiljenje, pa ne vem čigavo??? In kako si potem lako delijo nagrade, če zaposleni že nekaj mesecev niso prejeli osebnih prejemkov. Če že čistite smeti, jih dajte vsaj do dna!!!!lp.
 
zoro07 13.01.2012 21:05:05
lepo pozdravljeni ekipa svet na kanalu a..
zadeva epk 2012:
spoatovani davko placevalci in radodarni donatori v tej krizi...
Ali se sprasujete kaj se da dobiti za piclih 600 000 evrov?
Pridite na Kobojeve Crne maske v SNG Maribor..
V to ceno dobite sest aluminjastih stebrov, 150kvadratov ogledala na tleh in kostume ter honorare..
Zdaj pa vprasanje: ce to vse skupaj sestejemo, bi prisli do kaksnih 150 000 evrov.
Torej kje je PREOSTANEK oz razlika??????
Dobro bi bilo napotiti kaksne neutralne revizorje, ce se ti sploh obstajajo v tej drzavi???
Ustanova kod taka, torej razmetava z denarjem oz \"trzi\" ceprav po vprasanju delavcev so njihove delovne razmere katastrofalne in zalostno receno ne nagrejene, kajti delajo preko svojih zmoznosti...
Je mogoce ekipa Sveta na kanalu A interesirana malce raziskat zakulisje EPKja in SNGja Maribor.
Prisotne institucije in sindikati niso kljub opozorilo naredile nicesar. Upam da boste vi za kar se vam zelo zahvaljujemo..
Menimo da se v tej krizi nebi smeli takole igrati z nasim denarjem...
happygirl77 19.12.2011 17:13:47
ko odprem vašo oddajo polno negativizma, ne vem ali naj se obesim takoj ali naj malo počakam...kako bi bilo, da bi vi tole malo obrnili oz. začeli žvižgat drugačno vižo.
 
Jacinta 28.11.2011 19:49:29
Nuška, Nuška, tebi manjka pa še veliko kilometrine oz. življenjske modrosti. Kdaj vam bo novinarjem in medijskim hišam jasno, da gledalcev ne zanima vaše osebno politično prepričanje ampak objektivna slika dogajanja okoli nas. Tebi in tvojim kolegom priporočam malo več taktnosti in objektivnosti pri poročanju, ker vas človek bere kot odprto knjigo in zlahka ugotovi na katerem bregu stojite, kar pa zagotovo ni vrlina dobrega novinarja. Pa še ena konkretna: Mariborski župan kot štajerski šerif???!!! - si že kdaj slišala za meje dobrega okusa? (pa nisem mariborčanka). Upam, da boste ta komentar vzeli kot dobronamerno kritiko in ohranili vsaj malo dostojanstva.
borkosan 02.11.2011 18:27:03
Pa še "...prizadane...", ".... ena, dva, tri...." in še kaj.
Ernest Zupan 08.07.2011 18:13:48
Zopet: "...širom po...". Pa vas res ni nič sram?!
Hayr Jezni 06.06.2011 22:20:15
Spoštovana redakcijo! Včasih sem si lahko na vaši spletni strani ogledal zamujene odaje svet ki so ob 18.oo, po datumih- zdaj pa nemorem več- nikakor ne pridem gor- mi lahko pojasnite postopek
Jožica Cimbola 04.05.2011 11:21:46
V začetku leta smo na strani Ministrstva za zdravje lahko preverjali čakalne vrste v našem zdravstvu. Sedaj pa so to izredno skrčili in je moč preverit samo za nekaj storitev. Sem se obrnila na uzgoraj omenjeno inštitucijo in sem dobila naslednje obvestilo,
citiram:
Pozdravljeni,

S 1. marcem 2011 smo po posvetu s predstavniki Ministrstva za zdravje in Zavoda za zdravstveno zavarovanje, uvedli nekatere spremembe. Ena od njih je tudi ta, da izvajalci zdravstvenih storitev poročajo le za storitve objavljene v Seznamu zdravstvenih storitev za poročanje o čakalnih dobah 2.0 , ki je bil objavljen kot priloga Pravilnika o najdaljših dopustnih čakalnih dobah za posamezne zdravstvene storitve in o načinu vodenja čakalnih seznamov. Več o tem si lahko preberete na naši spletni strani.

Lep pozdrav
David Breznikar
Statistik metodolog


Verjamem da marsikoga moti in jezi ker nas zavajajo z obvestili kako bomo lahko spremljaji sami čakalne dobe o spremembah obveščanj pa ne obvestijo javnosti. Takrat so na veliko objavljali kako bo vse to mogoče spremljat sedaj pa so tiho kot riti.
Dobesedno nas imajo za norce mi pa smo kar tiho.
Več komentarjev