Svet na Kanalu A vam postavlja izziv!

Svet na Kanalu A spomladi z družabno kroniko

Ustvarjalci oddaje Svet na Kanalu A pripravljajo zanimive vsebinske novosti. Ena od teh bo družabna kronika, ki bo v zadnjem delu oddaje ponudila vse, kar morate vedeti o najnovejšem družabnem dogajanju pri nas in na tujem.

Svet na Kanalu A - 3

Urša Levičar, Gregor Trebušak in Nuša Lesar (Foto: Kanal A)

Svet na Kanalu A - 5

Gregor Trebušak – urednik oddaje Svet na Kanalu A (Foto: Kanal A)

SVET na Kanalu A je ob 18.00 prva izbira v slovenskih domovih, hkrati oddaja spada dnevno med najbolj gledane v državi. Za prihodnje leto, ko bodo obeležili že četrto leto na malih zaslonih, za gledalce pripravljajo vsebinsko še bogatejši format oddaje.
Novost bo družabna kronika, ki bo v zadnjem delu oddaje ponudila bleščeč svet mode, medijev, bučnih zabav, glasbe, bogatih sprejemov, gledališča, filma in rdečih preprog. Vse, kar želite in morate vedeti o najnovejšem družabnem dogajanju doma in na tujem.

Za kakovostno pripravo rubrike želimo poiskati ustrezen profil ustvarjalcev.
urednik oddaje Gregor Trebušak.

"V Svetu nikoli nismo stali na mestu. Naši gledalci, ki smo jih z neposrednim poročanjem o ljudeh, dogodkih, ozadjih, razkritjih pridobili, pričakujejo in računajo na to. Poleg dnevne priprave oddaj smo tako že aktivno v pripravah za pomlad. Za konec oddaje pripravljamo novost – dolgoletne vremenske nasvete bo nadomestila pikantna in prodorna družabna kronika. Z njo bomo konec oddaje nadgradili tako po voditeljski kot novinarski plati, v njej pa ostali zvesti svojstvenemu, raziskovalnemu, živemu in dinamičnemu slogu podajanja dogodkov," je povedal urednik oddaje Gregor Trebušak.

Uredništvo tako v teh dneh postavlja izziv za vse, ki bi pokrivali in vodili družabno kroniko. Na avdicijo se lahko prijavite na spletni strani svet.24ur.com od 23. 12. 2010 do 10. 1. 2011 in se tako pridružite mladi in izjemno prodorni ekipi.

"Za kakovostno pripravo rubrike želimo poiskati ustrezen profil ustvarjalcev. Posameznike, ki jih svet družabne kronike zanima, imajo o njem svoje mnenje, so svetovljani, razgledani, pripravljeni na akcijo, iznajdljivi in prepričljivi. Uredništvo kot doslej ob vpeljavi novosti odpira vrata in daje možnost tistim, ki so pripravljeni ob izjemnem dnevnem tempu priprave novic zagrizeno graditi svojo kariero in skupaj z nami uspešno pripravljati prva večerna poročila slovenskih televizij," je še dodal Gregor Trebušak.

SVET dosega zelo dobro in stabilno gledanost. V zadnjem mesecu pa je oddaja postavila svoj dosedanji dnevni rekord (29. 11. 2010), saj si jo je v primarni ciljni skupini (18–49 let) ogledalo kar 42 odstotkov gledalcev (10% rating). Vir: AGB Nielsen Media Research.

Svet na Kanalu A - 6

Pridružite se mladi in prodorni ekipi! Prijavite se! (Foto: Kanal A)


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 33
 
staramati 21.02.2012 19:17:59
Kako naj se sploh izrazim, zaposlen sem v upravi in pri nas je direktiva, da naj se ( špara ) pri pisarniškem materialu IRONIJA - kaj zdaj bom kupoval A4 liste, da bo lahko laptop še zmoglivejši v državnem zboru.???!!!
Več komentarjev