Trump ga je navdihnil za nov film o serijskem morilcu

Danski režiser Lars von Trier pripravlja nov film The House That Jack Built, v katerem obravnava idejo, da je "življenje zlobno in brez duše, kar je žal dokazal tudi nedavni vzpon Homo Trumpusa, kralja podgan". Kontroverzni režiser bo pričel snemati marca, film pa načrtuje za prihodnje leto.

Lars von Trier

Kontroverzni Lars von Trier je navdih za nov film dobil v vzponu Donalda Trumpa. (Foto: AP)

V novem filmu Larsa von Trierja The House That Jack Built, poznanega po filmih kot so Lom valov, Plesalka v temi, Melanholija, Antikrist, Dogville, Idioti ali seriji Kraljestvo, igra Matt Dillon, ki upodablja visoko inteligentnega moža, ki ga spremljamo dvanajst let. Film nam predstavi umore, ki definirajo njegov razvoj v serijskega morilca.

"The House That Jack Built slavi idejo, da je življenje zlobno in brez duše, kar je žal dokazal tudi nedavni vzpon Homo Trumpusa, kralja podgan,"
je nedavno razkril režiser.

Pretekli teden je von Trier delil promocijsko fotografijo za film, na kateri je mož s koso z njegovim obrazom iz kultnega filma Vampyr danskega režiserja Carla Theodorja Dreyerja iz leta 1932.

Von Trierja so sicer leta 2011 označili za "nezaželeno osebo" na cannskem filmskem festivalu, ko se je na novinarski konferenci pošalil na račun Hitlerja, sicer pa bo novi film pričel snemati marca na Švedskem, nato pa bo maja nadaljeval snemanje v Kopenhagnu. Film bo premiero doživel prihodnje leto.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
ustup1d 15.02.2017 11:46:44
levičarji so psihopati
enakostzavse 16.02.2017 09:31:35
hahahaahahahah, a drugega pa nisi sposoben napisat ?
Več komentarjev